Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primele imagini cu principalul suspect in cazul uciderii lui Emi Pian. Tanarul, dus la audieri la Politia Capitalei: Ma bucur ca am scapat cu viata. Sunt nevinovat (VIDEO)

B1 B1,
Primele imagini cu principalul suspect in cazul uciderii lui Emi Pian. Tanarul, dus la audieri la Politia Capitalei: Ma bucur ca am scapat cu viata. Sunt nevinovat (VIDEO)

Principalul suspect in cazul mortii sefului clanului Duduianu a iesit, vineri dimineata, din spital pentru a fi audiat la Serviciul Omoruri. Este vorba despre un barbat in varsta de 27 de ani, din clanul Rinu,. continuă pe B1

Principalul suspect in cazul uciderii liderului clanului Duduianu, adus la audieri

Principalul suspect in cazul uciderii interlopului Emi Pian este audiat, vineri dimineata, la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, au precizat, pentru Mediafax, surse din ancheta. 19 Politia Capitalei anunta ca un tanar de 26 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, iar anchetatorii vor cere sa fie arestat pentru 30 de zile.

Principalul suspect in cazul uciderii lui Emi Pian a fost retinut dupa mai bine de patru ore de audieri (VIDEO)

UPDATE: Principalul suspect in cazul mortii sefului clanului Duduianu a fost retinut vineri, dupa ce a fost audiat mai bine de patruore la Serviciul Omoruri, din cadrul politiei Capitalei, informeaza B1.

Suspectul in cazul uciderii lui Emi Pian a fost arestat preventiv. E incredibil ce a declarat presupusul criminal

Tanarul de 26 de ani, principalul suspect in cazul uciderii lui Florin Mototolea zis Emi Pian, a fost arestat preventiv, vineri, potrivit deciziei magistratilor Tribunalului Bucuresti. Vineri, procurori criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au decis retinerea pentru 24 de ore a acestuia.

Suspectul in cazul uciderii interlopului Emi Pian, arestat preventiv

Tanarul de 26 de ani suspectat ca l-a ucis pe liderul clanului Duduianu, Emi Pian, a fost arestat preventiv, vineri, potrivit deciziei magistratilor Tribunalului Bucuresti, informeaza Mediafax.

Primele imagini cu cel care l-ar fi ucis pe Emi Pian. Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat cu viata

Principalul suspect in cazul crimei liderului Duduienilor a fost dus la audieri. Antena 3 va ofera imagini in exclusivitate cu acesta.

Cine este Ciprian Napi, posibilul asasin al interlopului Emi Pian

Ciprian Napi, prinicipalul suspect in cazul uciderii interlopului Emi Piann-a trecut pe la sectia de politie si se pare ca nici nu va putea fi acuzat de crima foarte curand. Presupusul ucigasse.

Primele imagini de la priveghiul lui Emi Pian. Florin Salam si alti manelisti, la capataiul interlopului

Sute de oameni participa la priveghiul lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Dupa cum este obiceiul in randul clanurilor, la astfel de eveniment sunt invitati manelisti celebri care canta ore in sir.

Lovitura de teatru in cazul tatalui lui Emi Pian. Ce s-a intamplat, de fapt, cu Nicolae Duduianu

Imediat dupa anuntul dramaticului sfarsit al liderului clanului Duduianu, Emi Pian, a aparut zvonul mortii tatalui acestuia, aflat in penitenciarul Rahova. Autoritatile penitenciarului nu au dat niciun comunicat in dimineata zilei de marti prin care sa infirme sau sa confirme informatiile. Zvonurile despre decesul batranului Duduianu false Noaptea de luni spre marti, 4 august, a .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )