Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cine este Ciprian Napi, posibilul asasin al interlopului Emi Pian

B1 B1,
Cine este Ciprian Napi, posibilul asasin al interlopului Emi Pian

Ciprian Napi, prinicipalul suspect in cazul uciderii interlopului Emi Piann-a trecut pe la sectia de politie si se pare ca nici nu va putea fi acuzat de crima foarte curand. Presupusul ucigasse. continuă pe B1

Cum arata si cine este Ciprian Napy, ucigasul lui Emi Pian

Conform informatiilor primite de la anchetatori, dupa derularea evenimentelor din noaptea de luni spre marti, evenimente ce au dus la decesul fostului lider al clanului Duduienilor, principalul suspect in aceasta speta ar fi Ciprian Napy, fiul unui al interlop, liderul gruparii interlope Rinu, ce actioneaza in sectorul 2. Cum arata si cine este Ciprian Napy, .

Cine este, de fapt, Cristina, sotia lui Emi Pian. Au avut o nunta ca-n filme

Noaptea de luni spre marti, 4 august, a fost o nopate a dramelor, chiar daca vorbim de lumea interlopilor. Un om a murit si a lasat in urma o familie indurerata. Emi Pian, seful clanului Duduienilor, in urma unei incaierari, a decedat dupa ce i-a fost atinsa vena femurala cu un cutit de bucatarie, cel .

Noi detalii despre ucigasul lui Emi Pian. Cum arata si cine este Ciprian Napy - GALERIE FOTO

Cel care l-a omorat in urma cu o noapte pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala, ar fi Ciprian Napy, dintr-o grupare rivala, respectiv clanul Rinu. in urma conflictului, si el s-a ales la randul lui cu rani grave si acum este in spital.

UPDATE Zeci de persoane participa la priveghiul interlopului Emi Pian fara sa respecte normele sanitare

Zeci de persoane participa, miercuri, la priveghiul interlopului Emi Pian, insa niciuna dintre acestea nu poarta masca de protectie si nu respecta regulile de distantare fizica. Politia a aplicat amenzi de 14. 000 de lei.

Cine este Paul de la Puterea Dragostei. Ce fete au pus deja ochii pe el

S-a aflat cine este, de fapt, Paul de la Puterea Dragostei! Desi are numai 22 de ani, tanarul venit din Turda considera ca are destul de multa experienta de viata pentru a vedea rapid caracterul persoanei de langa el. Tanarul a spus exact ce cauta la Puterea Dragostei, emisiunea de la Kanal D. Cine este .

Emisiunea Ferma de la PRO TV, sezonul 2020. Cand incepe, de fapt, noul sezon si cine este prezentatoarea show-ului

Noul sezon al reality show-ului Ferma va aduce fata doua mentalitati. Fiecare vedeta a optat pentru grupul care i se potriveste, cel mai bine. Cand incepe noul sezon al emisiunii ferma de la ProTV in sezonul din acest an orasenii si satenii vor fi pusi fata in fata. Opt sateni si opt oraseni, competitori decisi .

Cine este, de fapt, Adina Alberts, sotia lui Viorel Catarama. Legatura cu Victor Ponta

Victor Ponta si Robert Negoita si-au anuntat candidatii pentru alegerile locale 2020, pentru Bucuresti. Astfel, din partea alianta electorale formata din partidul al primarului Sectorului 3, Robert Negoita, Bucuresti 2020, si Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta, l-a primaria Capitalei va candida generalul Ioan Sirbu, fost director al Spitalului Militar Central, iar pentru primaria .

Vedeta devastata de moartea interlopului Emi Pian: A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei

Fosta vedeta a emisiunii Insula Iubirii, ispita Bianca Pop, a reactionat pe retelele de socializare imediat ce a aflat despre moartea lui Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian, liderul clanului Duduianu din Capitala. Se pare ca vedeta este devastata de disparitia celui pe care il considera unul dintre cei mai buni prieteni.

Cum se joaca barbut, jocul de noroc care i-a adus moartea interlopului Emi Pian

Barbutul este un joc de noroc cu zaruri practicat intre doi sau mai multi jucatori. Acest joc era intalnit adesea si in perioada comunista, desi era interzisa practicarea jocurilor de noroc in afara locurilor special amenajate si legalizate. Pentru a juca barbut nu ai nevoie de un echipament sofisticat.

Ponta si Negoita si-au lansat candidatul pentru Bucuresti. Cine este medicul pe mana caruia merg la Primarie

Medicul militar Ioan Sirbu este candidatul pe care Alianta Pro Bucuresti 2020, condusa de Victor Ponta si Robert Negoita, il arunca in cursa pentru Primaria Bucurestiului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )