Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suspectul in cazul uciderii interlopului Emi Pian, arestat preventiv

Hotnews Hotnews,
 Suspectul in cazul uciderii interlopului Emi Pian, arestat preventiv

Tanarul de 26 de ani suspectat ca l-a ucis pe liderul clanului Duduianu, Emi Pian, a fost arestat preventiv, vineri, potrivit deciziei magistratilor Tribunalului Bucuresti, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Suspectul in cazul uciderii lui Emi Pian a fost arestat preventiv. E incredibil ce a declarat presupusul criminal

Tanarul de 26 de ani, principalul suspect in cazul uciderii lui Florin Mototolea zis Emi Pian, a fost arestat preventiv, vineri, potrivit deciziei magistratilor Tribunalului Bucuresti. Vineri, procurori criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au decis retinerea pentru 24 de ore a acestuia.

Dezvaluiri exclusive despre uciderea interlopului Emi Pian. Ce s-a intamplat in noaptea crimei

Suspectul principal in cazul uciderii interlopului Emi Pian a fost audiat la Serviciul Omoruri din Capitala. Este vorba despre un tanar din clanul Rinu, care a fost si el ranit in altercatie. A fost adus la politie cu mana in gips si nu a negat crima, insa spune ca doar s-a aparat. Surse din ancheta spun ca barbatul va fi retinut astazi.

Primele imagini cu principalul suspect in cazul uciderii lui Emi Pian. Tanarul, dus la audieri la Politia Capitalei: Ma bucur ca am scapat cu viata. Sunt nevinovat (VIDEO)

Principalul suspect in cazul mortii sefului clanului Duduianu a iesit, vineri dimineata, din spital pentru a fi audiat la Serviciul Omoruri. Este vorba despre un barbat in varsta de 27 de ani, din clanul Rinu,.

Principalul suspect in cazul uciderii lui Emi Pian a fost retinut dupa mai bine de patru ore de audieri (VIDEO)

UPDATE: Principalul suspect in cazul mortii sefului clanului Duduianu a fost retinut vineri, dupa ce a fost audiat mai bine de patruore la Serviciul Omoruri, din cadrul politiei Capitalei, informeaza B1.

Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, a fost arestat preventiv pentru uciderea interlopului Emi Pian (VIDEO)

UPDATE, 7 august, ora 23. 00: Richard Emanuel Gheorghe, zis Ciprian Napi, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea interlopului Emi Pian. Decizia Tribunalului Bucuresti nu e definitiva, dar tanarul.

Clanul Duduianu, mai presus de legi: suma neregulilor de la priveghiul interlopului Emi Pian, la care Politia a asistat impasibila

Moartea interlopului Emi Pian scoate la iveala mai multe nereguli ignorate de autoritati: printre altele priveghiul liderului clanului Duduianu care nu putea fi organizat, potrivit legii, la domiciliul acestuia. De parca nu ar cunoaste legea, autoritatile prezente la fata locului nu au luat nicio masura. Mai grav este ca acolo a fost joi si seful Politiei Capitalei, insa s-a comportat ca si cand nu ar cunoaste legea.

UPDATE Zeci de persoane participa la priveghiul interlopului Emi Pian fara sa respecte normele sanitare

Zeci de persoane participa, miercuri, la priveghiul interlopului Emi Pian, insa niciuna dintre acestea nu poarta masca de protectie si nu respecta regulile de distantare fizica. Politia a aplicat amenzi de 14. 000 de lei.

Principalul suspect in cazul uciderii liderului clanului Duduianu, adus la audieri

Principalul suspect in cazul uciderii interlopului Emi Pian este audiat, vineri dimineata, la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei, au precizat, pentru Mediafax, surse din ancheta. 19 Politia Capitalei anunta ca un tanar de 26 de ani a fost retinut pentru 24 de ore, iar anchetatorii vor cere sa fie arestat pentru 30 de zile.

Cine este Ciprian Napi, posibilul asasin al interlopului Emi Pian

Ciprian Napi, prinicipalul suspect in cazul uciderii interlopului Emi Piann-a trecut pe la sectia de politie si se pare ca nici nu va putea fi acuzat de crima foarte curand. Presupusul ucigasse.

Ucigasul interlopului Emi Pian va fi prezentat, vineri, cu propunere de arestare preventiva

Barbatul care l-a ucis pe seful Clanului Duduianu, Emi Pian, a fost retinut pentru 24 de ore, la capatul a patru ore de audieri la sediul Serviciului Omoruri, urmand a fi prezentat cu propunere de arestare preventiva in fata unui judecator de drepturi si libertati, anunta procurorii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )