Libnet.ro
UNICEF

09:15

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului ii JIGNESTE pe protestatarii din Piata Victoriei: DIASPORENI sau M**ENGISTI? (FOTO)

B1 B1,
Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului ii JIGNESTE pe protestatarii din Piata Victoriei: DIASPORENI sau M**ENGISTI? (FOTO)

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tanasescu, a scris un mesaj cel putin jignitor la adresa miilor de romani care au participat la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Diasporeni. continuă pe B1

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului ii numeste muiengisti pe protestatari (FOTO)

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, Eugen Tanasescu, a postat un mesaj pe Facebook in care i-a jignit pe romanii care au participat la protestul din 10 august. Diasporeni sau.

Jandarmeria, lamuriri cu privire la prezenta procurorului militar la protestele din Piata Victoriei: A fost prezent. Asta nu inseamna ca avea atributii decizionale

Georgian Enache, purtator de cuvant la Jandarmeria Capitalei, a adus lamuriri cu privire la prezenta procurprului militar Bogdan Pirlog, la protestele din Piata Victoriei. Enache sustine ca procurorul militar.

Jandarmul ranit la protestele din Piata Victoriei, marturie cu ochii in lacrimi: Aruncau cu tot felul de obiecte. Abia puteai sa te feresti

Unul dintre jandarmii loviti la protestul violent din 10 august din Piata Victoriei, a povestit cu ochii in lacrimi clipele dramatice prin care a trecut M-am gandit ce am fost in Piata. A fost ceva coplesit.

Carmen Dan, despre interventia jandarmilor din Piata Victoriei

Ministrul de Interne Carmen Dan a declarat, astazi, referindu-se la interventia jandarmilor din Piata Victoriei, de vineri seara, ca nu are ce sa-si reproseze si ca Jandarmeria si-a coordonat toata interventia sub supravegherea unui procuror militar care a fost in piata, conform News.

Dupa violentele din Piata Victoriei, jandarmii incearca sa se justifice cu poezii: `Poporul isi doreste....sange!`

Jandarmii continua sa se apere dupa interventia violenta din Piata Victoriei. Un angajat al Inspectoratului Judetean de Jandarmi IJJ) Prahova a compus chiar o poezie in care vorbeste despre dezbinarea din.

Noi imagini de la protestul de pe 10 august din Piata Victoriei

Jandarmeria Romana prezinta pentru prima data filmul evenimentelor din Piata Victoriei. intr-o postare din urma cu nici o ora, cei de la jandarmerie refac intr-un montaj de 11 minute interventia din.

EXCLUSIV: Ionut Sindile, noul sef al Jandarmeriei, a coordonat actiunea in forta a jandarmilor din Piata Victoriei(VIDEO)

Noul sef al Jandarmeriei, Ionut Sindile, a coordonat interventia in forta a jandarmilor la protestul din 10 august din Piata Victoriei. Niste imagini difuzate, in exclusivitate, de B1 TV, arata ca.

Peste 43.000 de oameni au semnat o petitie prin care cer ONU sa condamne violentele din Piata Victoriei

Peste 43. 000 de persoane au semnat o petitie prin care solicita inaltului Comisar pentru Drepturile Omului sa condamne oficial violentele fortelor de ordinela protestul de vineri, din Piata.

Ion Cristoiu, dupa incidentele din Piata Victoriei: Sunt mai multe lucruri suspecte

Jurnalistul Ion Crisotiu a intervenit prin telefon la Antena 3 pentru a vorbi despre neregulile observate in urma incidentelor din Piata Victoriei. Eu plec de la o premisa, care vad ca nu e numai a mea.

Un barbat lovit la protestele din Piata Victoriei acuza jandarmii ca mint. Nu am fost avertizati

Unul dintre ranitii in violentele din Piata Victoriei ii acuza pe cei din Jandarmerie ca mint atunci cand sustin ca populatia a fost avertizata cu privire la folosirea fortei pentru evacuarea.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )