Libnet.ro
UNICEF

20:30

Primele imagini cu suspectul de jaf de la bijuteria din Ploiesti - VIDEO

Antena3 Antena3,
Primele imagini cu suspectul de jaf de la bijuteria din Ploiesti - VIDEO

Avem primele imagini cu barbatul banuit ca ar fi jefuit un magazin de bijuterii din Ploiesti. Agresorul a fost surprins de camerele de supraveghere, exact inainte sa intre in incinta. Odata ajuns in. continuă pe Antena3

Primele imagini cu suspectul care ar fi atacat un magazin de bijuterii din Ploiesti

Au aparut primele imagini cu suspectul care a atacat, joi 17 ianuarie, un magazine de bijuterii din centrul Ploiestiului.

Prima IMAGINE cu autorul jafului de la bijuteria din Ploiesti

Prima imagine cu autorul jafului de la bijuteria din Ploiesti. Jaf in miezul zilei astaazi in centrul Ploiestiului. Bijuteria din zona Coreco a fost jefuita de un barbat necunoscut.

Ploiesti: Politia este in ALERTA DE GRADUL ZERO dupa ce a avut loc un JAF. Prejudiciu urias (FOTO, VIDEO)

Bijuteria din centrul Ploiestiului, zona statia Coreco, a fost sparta de persoane necunoscute. in acest moment politistii fac cercetari la fata locului. Potrivit primelor informatii, jaful s-a petrecut .

Explozii puternice la o universitate din Franta - VIDEO

O explozie uriasa s-a produs la o universitate din orasul francez Lyon. Mai multe imagini arata momentul deflagratiei. Stire in curs de.

Stirile Pro TV Primele explicatii ale asistatului social din Vaslui care a sunat la 112 pentru a fi deszapezit

Un barbat de 46 de ani, asistat social, a cerut ajutor pentru deszapezire. Omul i-ar fi spus dispecerului ca pe o portiune de doua sute de metri de drum din fata curtii sale este prea multa zapada. Dar a fost invitat de dispecer sa puna mana pe lopata si sa curete singur zapada.

Cum se arunca in aer un terorist pe terasa unui restaurant din Kenya - VIDEO socant

Un terorist s-a aruncat in aer in timpul atacului jihadist din Kenya. Momentul socant a fost inregistrat de camerele de supraveghere si dat publicitatii. Imaginile cu momentul in care unul dintre atacatori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )