Libnet.ro
UNICEF

22:30

Primele masuri in cazul bebelusilor confirmati cu coronavirus la maternitatea din Timisoara

Hotnews Hotnews,
 Primele masuri in cazul bebelusilor confirmati cu coronavirus la maternitatea din Timisoara

La Maternitatea Odobescu din Timisoara, unde 10 bebelusi si 25 de cadre medicale si paciente au fost confirmate cu coronavirus, a fost creata o zona speciala unde sa fie consultate femeile care au suspiciune de COVID-19, iar pentru pacientele externate si nou-nascuti va fi facuta retestarea. continuă pe Hotnews

inca trei asistente confirmate pozitiv cu coronavirus la Maternitatea din Timisoara

Inca trei asistente de la Maternitatea din Timisoara au fost infectate cu coronavirus.

Dosar penal in cazul bebelusilor de la Maternitatea Odobescu infectati cu coronavirus. Procurorii s-au autosesizat

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara au deschis un dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor in cazul bebelusilor de la Maternitatea Odobescu infectati cu coronavirus.

Dosar penal in cazul bebelusilor si cadrelor medicale infectate cu coronavirus la Maternitatea Timisoara Explicatiile conducerii spitalului

Procurorii au deschis un dosar penal in cazul celor zece bebelusi de la Maternitatea Odobescu a Spitalului Municipal Timisoara infectati cu coronavirus. Tot la aceasta maternitate, 25 de cadre medicale si paciente au fost confirmate cu COVID-19, iar Parchetul spune ca cercetarile vizeaza posibila nerespectare a masurilor de prevenire si combatere a bolilor infectocontagioase. Conducerea spitalului paseaza vina la Directia de Sanatate Publica, ce ar fi impus ca unitatea medicala sa ramana deschisa.

Primul rezultat la retestarea bebelusilor de la Maternitatea Odobescu din Timisoara este negativ

Primul rezultat la retestarea bebelusilor de la Maternitatea Odobescu din Timisoara a iesit negativ. Este vorba despre singurul bebelus din cei 10 ramasi in spital, nascut prematur.

Coronavirus |Norvegia anunta ca va relaxa unele restrictii dupa ce a introdus printre primele masuri de izolare din Europa

Norvegia va ridica unele dintre restrictiile impuse pentru a preveni raspandirea noului coronavirus, a anuntat marti prim-ministrul tarii, Erna Solberg, potrivit Agerpres.

COVID-19. Un nou caz confirmat in Dambovita. Autoritatile au luat deja primele masuri

Un nou suspect de imbolnavire cu coronavirus pune pe jar autoritatile locale din comuna Bucsani. Un barbat in varsta de aproximativ 35 de ani, din Racovita, a fost internat la Targoviste, in Sectia de Boli Infectioase, acolo unde sunt trimise toate cazurile suspecte sau confirmate de coronavirus.

O echipa de medici militari a fost detasata la Spitalul din Suceava: primele masuri luate

Echipa de specialisti condusa de secretarul de stat din Ministerul Sanatatii si colonelul medic Daniel Derioiu, managerul spitalului, a facut o prima evaluare a situatiei de la Spitalul Judetean de Urgenta din municipiul Suceava.

Coronavirus: Autoritatile din Bihor vor rechizitiona hoteluri si pensiuni pentru a le folosi ca spatii de carantinare

Autoritatile locale din Bihor au decis duminica, sa rechizitioneze hoteluri si pensiuni de pe teritoriul judetului. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a luat aceasta hotarare dupa ce niciun operator hotelier nu a raspuns apelului public pentru inchirierea spatiilor destinate carantinei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )