Libnet.ro
UNICEF

16:30

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Veniturile IMMOFINANZ din chirii au crescut cu 5,7% la nivel global

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Veniturile IMMOFINANZ din chirii au crescut cu 5,7% la nivel global

Veniturile obtinute din chirii de IMMOFINANZ la nivel global in primele noua luni ale anului au crescut cu 5,7%, pana la o valoare de 215,1 milioane euro, ca urmare a extinderii portofoliului prin achizitii si finalizari, conform unui comunicta trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Etex Building Performance a avut o cifra de afaceri de 180 milioane lei

Producatorul de sisteme de gips-carton, gleturi si tencuieli Etex Building Performance Siniat Romania), parte a Grupului Etex, a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, o cifra de afaceri de 180 de milioane de lei, similara afacerilor obtinute in primele noua luni din 2019, conform unui comunicat trimis redactiei.

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI CEC Bank a inregistrat un profit net de 274,2 milioane de lei

CEC Bank a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, un profit net de 274,2 milioane de lei, conform unui comunicat trimis redactiei.

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Primele brute subscrise de grupul austriac VIG in Romania au crescut cu 3,7%

Vienna Insurance Group VIG) a inregistrat in Romania un volum al primelor brute subscrise de 354,8 mil. de euro in primele noua luni din 2020, in crestere cu 3,7%, fata de perioada similara a anului trecut, in timp ce profitul inainte de impozitare s-a majorat de peste patru ori, pana la 13,5 mil. euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

Statul a facut mai multi bani din tigari in 2020: British American Tobacco a platit cu 500 de milioane de lei mai mult in primele 9 luni ale anului

In primele 9 luni ale lui 2020, British American Tobacco a platit statului cu 500 de milioane de lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, depasind astfel suma de 7 miliarde de lei. Contributiile reprezentand accize, TVA, taxe salariale si alte taxe ajunse in visteria statului au fost mai mari cu circa 7% fata de primele trei trimestre ale lui 2019, in principal datorita reducerii traficului ilicit.

FLORIN CITU: Deficitul bugetar dupa primele 10 luni este de 7% din PIB

Deficitul bugetar dupa primele 10 luni din an este de 7% din PIB, a declarat astazi Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, intr-o conferinta de presa. Nominal este vorba despre 74,04 miliarde lei. Potrivit acestuia, suma obligatiilor fiscale amanate de contribuabili se ridica la 16,29 miliarde lei.

Peste 32.000 de oameni, concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume

Dupa ce profitul a scazut cu 91% in primele trei luni ale anului 2020, peste 32. 000 de oameni urmeaza sa fie concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume. Afacerea a fost grav afectata de pandemia de coronavirus. Compania care da afara peste 30. 000 de angajati Visul oricarui copil si a .

Turismul european s-a prabusit din cauza pandemiei de coronavirus: Numarul cazarilor a scazut cu 50% in primele opt luni

Turismul european s-a prabusit in acest an pe fondul restrictiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit datelor publicate de Eurostat, numarul cazarilor a scazut cu 50% in primele opt luni ale.

Deficitul dupa primele 10 luni a ajuns la 7% din PIB. Florin Citu:Daca nu era criza, aveam deficit de 3%

Deficitul bugetar dupa primele 10 luni se ridica la 74,04 miliarde lei, adica 7% din Produsul Intern Brut, a anuntat joi ministrul Finantelor Florin Citu.

La ce trebuie sa fii atent atunci cand cumperi un apartament?

Contextul pandemiei nu a afectat apetitul romanilor pentru achizitia de noi locuinte, insa a adus modificari in ceea ce priveste alegerile pe care acestia le fac. Lucrarile in constructii au crescut cu 17,6% in primele noua luni ale anului, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, arata datele unui studiu furnizate de Institutul National de Statistica. Cumparatorii nu doar ca se informeaza mai riguros, dar se observa o crestere a cererii pentru spatii mai mari, cu terase sau spatii comune de petrecere a timpului liber cat mai variate. Semnalele din piata determina dezvoltatorii din sectorul rezidential sa ofere solutii de locuire adaptate cererii cumparatorilor in acest nou context.

Doua comune buzoiene, neatinse noua luni de coronavirus: Aici este o bariera, toata lumea are o tuica

Comunele buzoiene Chiliile si Pardosi au reusit, aproape noua luni, sa tina departe de hotarele lor boala care face ravagii in lume. Cele doua comunitati nu au inregistrat niciun caz de COVID-19, pana zilele trecute, cand autoritatile au raportat primele cazuri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )