Libnet.ro
UNICEF

20:00

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2020 Viofanny, producatorul de lactate din Saveni, raporteaza vanzari de peste 850.000 lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2020 Viofanny, producatorul de lactate din Saveni, raporteaza vanzari de peste 850.000 lei

Viofanny, producator de lactate din orasul Saveni, jud. Botosani, a facut un bilant partial pentru primele noua luni ale acestui an si arata care a fost impactul situatiei medicale asupra sectorului in care activeaza. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2020 Productia auto Dacia si Ford a scazut cu 14%

Productia de automobile in Romania a scazut cu 14% in primele noua luni in tara, dupa ce uzinele Dacia si Ford nu au functionat mai bine de o luna in primul val al pandemiei.

8.344 participanti la cursurile ANOFM in primele noua luni ale anului 2020

In primele noua luni ale anului 2020, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a cuprins in programele de formare profesionala organizate prin intermediul centrelor regionale de formare profesionala a adultilor si centrelor proprii din cadrul agentiilor teritoriale pentru ocuparea fortei de munca, 8. 344 persoane, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

ALTEN Romania raporteaza o crestere de 5% a cifrei de afaceri in primele noua luni ale anului

ALTEN Romania, subsidiara locala a grupului de origine franceza ALTEN si una dintre companiile de consultanta in IT si inginerie, a inregistrat o crestere de 5% a cifrei de afaceri in primele noua luni ale anului 2020, in comparatie cu aceeasi perioada din 2019, conform unui comunicat de presa.

IN PRMELE NOUA LUNI ALE ANULUI 175.674 de persoane au fost angajate prin intermediul ANORF

Un numar de 175. 674 persoane au fost angajate prin intermediul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca in primele noua luni ale anului 2020, scrie un comunicat de presa al ANORF.

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI WDP a finalizat proiecte in valoare de circa 278 milioane euro

WDP a finalizat 157. 600 mp de parcuri logistice pe piata din Romania, in urma unor investitii de 97 de milioane de euro, conform unui raport trimis redactiei.

COLLIERS: Volumele de investitii pe piata imobiliara locala au atins aproape 820 milioane de euro in Romania in primele noua luni ale anului

Aproape doua treimi 62%) dintre investitorii imobiliari confirma interesul pentru achizitii de noi proiecte, atat in Bucuresti, cat si in orasele regionale, si sunt in prezent gata sa cumpere in conditii mai bune, avand in vedere noul context economic generat de epidemia de Covid-19, potrivit unui sondaj realizat de Colliers International pe piata investitiilor, in randul a aproape 50 de companii reprezentand fonduri de investitii, dezvoltatori, administratori de active si banci, se arata intr-un comunicat trimis redactiei.

Productia auto Dacia si Ford a scazut cu 14% la noua luni

Productia de automobile in Romania a scazut cu 14% in primele noua luni in tara, dupa ce uzinele Dacia si Ford nu au functionat mai bine de o luna in primul val al pandemiei, arata datele ACAROM. Septembrie a adus insa o productie net mai buna decat in luna similara din anul trecut, iar intreg 2020 s-ar putea incheia cu o productie totala de peste 450. 000 de unitati.

Chinezii nu mai sunt principalii cumparatori internationali pe piata imobiliara din centrul Londrei

Cumparatorii din Franta au ajuns sa faca achizitiile internationale cele mai mari pe piata imobiliara din centrul Londrei PCL), in primele noua luni din 2020, ei reprezentand 11% din toate tranzactiile care au implicat cumparatori straini, informeaza site-ul uk. finance. yahoo. com.

Previziune sumbra pentru omenire: Urmeaza cele mai negre luni din intreaga pandemie

2020 este un an dificil pentru oamenii din intreaga lume. Pandemia de coronavirus a facut multe victime si multe lucruri au fost date peste cap. Oamenii de stiinta anunta ca urmeaza cele mai negre trei luni din intreaga pandemie. Previziune sumbra pentru oamenii din toata lumea Directorul Centrului de Cercetare si Politica Bolilor Infectioase la .

Inna si Deliric, imagini fantastice. Cum se distreaza noua pereche din showbiz-ul romanesc

De cand s-a aflat ca Inna si Deliric sunt noua pereche din showbiz-ul romanesc, fanii asteapta cu mare nerabdare imagini cu cei doi. Aflati in vacanta, in Dubai, indragostitii au postat mai multe imagini pe conturile lor de Instagram, semn ca se distreaza de minune! Inna si Deliric, noua pereche din showbiz Desi sunt impreuna .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )