Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN PRIMELE SAPTE LUNI DIN 2019, IN RITM ANUAL, INS: Volumul total al lucrarilor de constructii s-a majorat cu 26%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE SAPTE LUNI DIN 2019, IN RITM ANUAL, INS: Volumul total al lucrarilor de constructii s-a majorat cu 26%

Volumul total al lucrarilor de constructii s-a majorat, ca serie bruta, in perioada 1 ianuarie - 31 iulie 2019, comparativ cu intervalul similar din 2018, cu 26%, iar pe elemente de structura au avut loc cresteri la constructiile noi +32,9%), lucrarile de intretinere si reparatii curente +15,7%) si la lucrarile de reparatii capitale +2,5%), transmite INS. continuă pe Ziarul Bursa

STUDIU EULER HERMES Consumul si-a reluat panta ascendenta crescand cu peste 8% in primele sapte luni ale anului

Desi momentul reasezarii consumului pe baze sustenabile este incert, efectul va fi cel mai probabil abrupt, potentat de intarzierea masurilor de ajustare, spun analistii Sectorul vanzarilor cu amanuntul retail) din tara noastra abunda de date pozitive in ultimii ani, reiese dintr-un studiu realizat de Euler Hermes, care mai arata ca amplificarea agresiva a consumului, ce a depasit nu de putine ori 10% ca rata anuala, ramane principala parghie de crestere a PIB si in acest an.

VIDEO Barcelona - Valencia 5-2 Dubla pentru Suarez; Ansu Fati si Frenkie de Jong, gol si pasa de gol in primele sapte minute

Barcelona a facut din nou spectacol pe Camp Nou, de data aceasta victima fiind Valencia. Catalanii s-au impus cu 5-2 intr-o partida in care Luis Suarez a reusit o dubla, iar Ansu Fati si Frenkie de Jong au inscris cate un gol in primele sapte minute, dupa ce si-au oferit reciproc pasa decisiva.

Un barbat a fost arestat pentru tentativa de omor dupa ce a batut un bebelus de sapte luni

Un individ din Arges este cercetat pentru tentativa de omor dupa ce s-a razbunat, cu bataia, pe copilul in varsta de cateva luni al partenerei sale.

Un barbat din Arges a fost retinut pentru ca ar fi batut bebelusul de sapte luni al concubinei sale

Un barbat de 37 de ani din comuna Poiana Marului a fost retinut de politisti, fiind banuit de tentativa de omor dupa ce ar fi agresat bebelusul de sapteluni al concubinei sale, a informat Inspectoratul de.

Mirela Calugareanu, presedintele ANAF: incasarile din primele opt luni ale acestui an sunt cu peste 20 de miliarde mai mari decat in perioada similara a anului precedent

Presedintele ANAF, Mirela Calugareanu, a vorbit, in exclusivitate la Income, despre nivelul de colectare al institutiei pe care o conduce si ce impact bugetar a avut acesta. Mirela Calugareanu a.

Business report: 2020 un tsunami macroeconomic: impactul real al majorarii pensiilor; Grupul ceh CEZ a decis sa-si vanda toate cele sapte companii din Romania

Impasul Ciech Soda-CET Govora se agraveaza: fostei conduceri a companiei de stat i se imputa in instanta contracte paguboase istorice de peste 460 milioane lei. Surpriza, turisti in aer: A treia mare platforma de rezervari de hoteluri la nivel mondial, concurenta si in Romania cu Booking, se opreste, rezervarile pot fi anulate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )