Libnet.ro
UNICEF

13:00

Un barbat din Arges a fost retinut pentru ca ar fi batut bebelusul de sapte luni al concubinei sale

Antena3 Antena3,
Un barbat din Arges a fost retinut pentru ca ar fi batut bebelusul de sapte luni al concubinei sale

Un barbat de 37 de ani din comuna Poiana Marului a fost retinut de politisti, fiind banuit de tentativa de omor dupa ce ar fi agresat bebelusul de sapteluni al concubinei sale, a informat Inspectoratul de. continuă pe Antena3

Un vames de la Stamora Moravita a fost retinut pentru luare de mita

DNA a dispus retinerea pentru 24 de ore a unui vames de la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora M.

Vamesul de la Stamora Moravita retinut pentru luare de mita, arestat preventiv

Vamesul de la Punctul de Trecere a Frontierei Stamora Moravita retinut pentru luare de mita a fost a.

UPDATE Domiciliul directorului Sputnik Moldova - perchezitionat de procuratura anticoruptie. El nu ar fi fost retinut de procurori, cum a relatat initial presa

Directorul Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuk, a intrat in atentia procurorilor anticoruptie din Republica Moldova intr-un dosar in care, luni, au fost retinute doua deputate. Site-ul Newsmaker. md, preluat de Radio Chisinau si alte media din aceasta tara, a sustinut initial ca Novosadiuk ar fi fost retinut in dosarul ce vizeaza furtul miliardului. Procuratura Anticoruptie a emis ulterior un comunicat, citat de Radio Chisinau, ce precizeaza ca, marti, continuau perchezitiile la domiciliile si birourile mai multor persoane, dar ca, in afara de cele doua membre ale Parlamentului retinute ieri, alte persoane nu au fost retinute. Comunicatul precizeaza ca perchezitiile au fost efectuate inclusiv la domiciliul directorului Sputnik.

Un barbat din Gorj a fost impuscat de politisti, dupa ce i-a atacat cu o furca si a asmutit cainele asupra lor

Politisti din Motru au tras mai multe focuri de arma asupra unui barbat de 40 de ani din comuna Borascu ce provocase un scandal in curtea cumnatei si care a devenit agresiv la sosirea oamenilor legii, lovind.

Un barbat a fost arestat pentru tentativa de omor dupa ce a batut un bebelus de sapte luni

Un individ din Arges este cercetat pentru tentativa de omor dupa ce s-a razbunat, cu bataia, pe copilul in varsta de cateva luni al partenerei sale.

Un barbat din Olt a murit in urma unui incendiu de vegetatie uscata (VIDEO)

Un barbat in varsta de 77 de ani, din comuna Fagetelu, a fost gasit decedat in curtea gospodariei sale unde, marti, s-a produs un incendiu de vegetatie uscata ce s-a extins si la o anexa, potrivit.

Un barbat din Noua Zeelanda a platit un clovn pentru a-l insoti la sedinta in care urma sa fie concediat

Cand Josh Thompson, angajat pe pozitia de copywriter, a primit un email de la sefii sai prin care era chemat sa discute rolul sau in companie, el si-a dat seama ca va fi concediat. Departamentul de resurse umane de la FCB New Zeeland l-a incurajat sa vina cu o persoana pentru sustinere, o optiune prevazuta de legislatia Noii Zeelande. Asa ca Thompson a decis sa aduca cu el un clovn numit Joe, scrie BBC.

Prahova: Sase persoane au fost retinute pentru contrabanda cu tigari

Sase persoane din Prahova au fost retinute de politisti fiind acuzate ca ar fi introdus in Romania t.

Dan Barna a fost validat pentru un nou mandat de presedinte USR

Dan Barna a fost validat, sambata, pentru un nou mandat de presedinte USR, in cadrul celui de-al cincilea Congres National al partidului, care are loc la Timisoara. Dan Barna a fost validat cu 429 de voturi din 478 de voturi exprimate, relateaza Mediafax.

Olanda se pregateste sa renunte la una din principalele facilitati fiscale pentru multinationale

Cu ocazia revenirii din vacanta parlamentara, guvernul olandez se pregateste sa puna capat marilor facilitati pentru multinationale: executivul urmeaza sa prezinte marti o modificare legislativa privind impozitarea profiturilor, pentru a corecta imaginea de paradis fiscal pentru marile grupuri, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )