Libnet.ro
UNICEF

10:45

IN PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 3,6%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMELE ZECE LUNI ALE ANULUI Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 3,6%

Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale eliberate in primele zece luni ale acestui an a fost mai mic cu 3,6%, respectiv 34. 629, fata de cel consemnat in perioada corespunzatoare din 2019, potrivit informatiilor date astazi publicitatii de Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMELE 9 LUNI ALE ANULUI 2020 Holde Agri Invest a obtinut un profit net de 1,5 milioane lei

Holde Agri Invest SA, companie romaneasca ce opereaza terenuri agricole, raporteaza o cifra de afaceri consolidata de 26 milioane lei si un profit net de 1,5 milioane lei in primele noua luni ale anului 2020. Pentru intreg anul 2020, conducerea estimeaza o cifra de afaceri consolidata intre 40-45 milioane lei si un rezultat operational intre 4-6 milioane lei.

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Veniturile IMMOFINANZ din chirii au crescut cu 5,7% la nivel global

Veniturile obtinute din chirii de IMMOFINANZ la nivel global in primele noua luni ale anului au crescut cu 5,7%, pana la o valoare de 215,1 milioane euro, ca urmare a extinderii portofoliului prin achizitii si finalizari, conform unui comunicta trimis redactiei.

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Etex Building Performance a avut o cifra de afaceri de 180 milioane lei

Producatorul de sisteme de gips-carton, gleturi si tencuieli Etex Building Performance Siniat Romania), parte a Grupului Etex, a inregistrat, in primele noua luni ale acestui an, o cifra de afaceri de 180 de milioane de lei, similara afacerilor obtinute in primele noua luni din 2019, conform unui comunicat trimis redactiei.

IN PRIMELE NOUA LUNI ALE ANULUI Primele brute subscrise de grupul austriac VIG in Romania au crescut cu 3,7%

Vienna Insurance Group VIG) a inregistrat in Romania un volum al primelor brute subscrise de 354,8 mil. de euro in primele noua luni din 2020, in crestere cu 3,7%, fata de perioada similara a anului trecut, in timp ce profitul inainte de impozitare s-a majorat de peste patru ori, pana la 13,5 mil. euro, conform unui comunicat trimis redactiei.

Turismul european s-a prabusit din cauza pandemiei de coronavirus: Numarul cazarilor a scazut cu 50% in primele opt luni

Turismul european s-a prabusit in acest an pe fondul restrictiilor impuse din cauza pandemiei de coronavirus. Potrivit datelor publicate de Eurostat, numarul cazarilor a scazut cu 50% in primele opt luni ale.

CITU: Deficitul dupa primele 10 luni este de 74,04 miliarde de lei, adica 7% din PIB

Deficitul bugetar dupa primele zece luni din acest an este de 74,04 miliarde de lei, respectiv 7% din PIB, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ministrul Finantelor, Florin Citu, conform Agerpres.

Autorizatiile de construire pentru cladiri rezidentiale au scazut usor dupa primele 10 luni

In luna octombrie 2020, s-au eliberat 4. 017 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 6,3% fata de luna septembrie 2020 si in crestere cu 7,5% fata de luna octombrie 2019, au transmis vineri reprezentantii Institutului National de Statistica. in perioada 1. 2020, s-au eliberat 34. 629 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 3,6% fata de perioada corespunzatoare a anului precedent. Numarul autorizatiilor de constructie este important pentru ca circa 8% din salariatii romani lucreaza in acest sector aproape 750. 000), iar Banca Mondiala estimeaza ca fiecare 10 joburi in constructii genereaza alte 8 locuri de munca in economia locala.

Deficitul bugetar a depasit sapte procente

In primele zece luni ale anului deficitul bugetar a ajuns la 7. 05% din Produsul Intern Brut, respect.

Statul a facut mai multi bani din tigari in 2020: British American Tobacco a platit cu 500 de milioane de lei mai mult in primele 9 luni ale anului

In primele 9 luni ale lui 2020, British American Tobacco a platit statului cu 500 de milioane de lei mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut, depasind astfel suma de 7 miliarde de lei. Contributiile reprezentand accize, TVA, taxe salariale si alte taxe ajunse in visteria statului au fost mai mari cu circa 7% fata de primele trei trimestre ale lui 2019, in principal datorita reducerii traficului ilicit.

FLORIN CITU: Deficitul bugetar a urcat la 7% din PIB, 74 miliarde de lei, dupa primele 10 luni din an

Citu vrea sa mearga la sedintele de politica monetara ale BNR Deficitul bugetar a crescut cu 6,7 miliarde de lei in octombrie si a ajuns dupa primele 10 luni din an la 7% din PIB, a anuntat, ieri, Florin Citu, ministrul de Finante, intr-o conferinta de presa. Executia bugetului general consolidat pe perioada ianuarie-octombrie s-a incheiat astfel cu o lipsa de venituri la buget de 74,04 milioane de lei, suma ce a fost imprumutata din pietele financiare. Dupa primele 10 luni din 2019, deficitul bugetar era de 28,83 miliarde de lei, respectiv 2,8% din PIB. Cresterea puternica din acest an este explicata de criza sanitara Covid-19, care a lovit economia si astfel incasarile la buget si a fortat statul sa majoreze cheltuielile cu sprijinul operatorilor economici. in septembrie, deficitul lunar a fost de 12,5 miliarde de lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )