Libnet.ro
UNICEF

00:07

Primul AREST LA DOMICILIU, in Romania. Procurorul general: Nu suntem pregatiti

Antena3 Antena3,
Primul AREST LA DOMICILIU, in Romania. Procurorul general: Nu suntem pregatiti

Cel putin patru romani ar putea face arest la domiciliu. Instantele au luat primele decizii in acest sens, potrivit noului Cod penal, insa procurorul general al Romaniei spune ca nu suntem, inca, pregatiti. continuă pe Antena3

Primul AREST LA DOMICILIU, in Romania

Pentru prima data in Romania, un barbat a fost arestat la domiciliu. Este vorba Viorel Motoi, fiul vrajitoarei Mama Omida, care este acuzat de santaj. in cazul lui Motoi, Judecatoria Buftea a decis.

Procurorul general al Curtii de Apel Alba Iulia: Avionul prabusit in Apuseni avea GPS

Procurorul Augustin Lazar spune ca aparatura tehnica de localizare aflata in avion va fi trimisa la expertiza in strainatate. Este vorba despre sistemul ELT, cel care trebuia sa emita pe frecventa.

Premiera in Romania: primul arest la domiciliu este in cazul unui barbat acuzat de hartuire

Judecatoria Buftea a decis, joi, sa inlocuiasca masura arestarii preventive pentru 29 de zile dispusa pe numele unui barbat acuzat de hartuire cu masura arestarii la domiciliu.

Primul arest la domiciliu de la adoptarea noilor Coduri

Judecatoria Buftea a decis, ieri, punerea in aplicare a primului arest la domiciliu de la adoptarea noului Cod de Procedura Penala, transmit surse din presa.

Procurorul General, intrebat daca in dosarul Apuseni este vizat seful STS: Nu este vizat nimeni in mod personal

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a spus, joi, intrebat daca in ancheta privind accidentul aviatic din Apuseni este vizat si seful Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS), ca procurorii Parchetului General isi fac planul de ancheta si ca nu este nimeni vizat in mod personal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )