Libnet.ro
UNICEF

23:15

Primul AREST LA DOMICILIU, in Romania

Antena3 Antena3,
Primul AREST LA DOMICILIU, in Romania

Pentru prima data in Romania, un barbat a fost arestat la domiciliu. Este vorba Viorel Motoi, fiul vrajitoarei Mama Omida, care este acuzat de santaj. in cazul lui Motoi, Judecatoria Buftea a decis. continuă pe Antena3

Primul AREST LA DOMICILIU, in Romania. Procurorul general: Nu suntem pregatiti

Cel putin patru romani ar putea face arest la domiciliu. Instantele au luat primele decizii in acest sens, potrivit noului Cod penal, insa procurorul general al Romaniei spune ca nu suntem, inca, pregatiti.

Premiera in Romania: primul arest la domiciliu este in cazul unui barbat acuzat de hartuire

Judecatoria Buftea a decis, joi, sa inlocuiasca masura arestarii preventive pentru 29 de zile dispusa pe numele unui barbat acuzat de hartuire cu masura arestarii la domiciliu.

Primul arest la domiciliu de la adoptarea noilor Coduri

Judecatoria Buftea a decis, ieri, punerea in aplicare a primului arest la domiciliu de la adoptarea noului Cod de Procedura Penala, transmit surse din presa.

Cum reactioneaza o fetita care simte pentru prima oara ploaia

Momentul in care o fetita de numai 15 luni a simtit pentru prima oara ploaia a fost surprins intr-un material video care face senzatie pe internet. Emotionantul filmulet a fost vizionat de peste 600. 000 de.

Cum reactioneaza un roman cand gusta pentru prima data dintr-un hamburger? VIDEO

Un experiment menit sa testeze reactiile oamenilor cand mananca burgeri din lanturi fast-food diferite a adus persoane din diferite zone ale lumii in situatia de a incerca aceste sandwich-uri pentru prima .

Marea Britanie a invins SUA in Cupa Davis pentru prima oara in 79 de ani

Dupa ce a devenit primul britanic castigator la Wimbledon dupa 77 de ani, Andy Murray a pus capat unui alt record negativ pentru tenisul din Marea Britanie. Campionul olimpic a castigat ambele meciuri de simplu.

Oameni din intreaga lume, filmati in timp ce mananca burgeri pentru prima oara (VIDEO)

Un grup de cercetatori insotiti de echipa de productie Have It Your Production a calatorit in mai multe tari, din Romania pana in Thailanda, pentru a observa si imortaliza reactiile oamenilor in.

Imobiliarele in 2014: real estate-ul, considerat atractiv pentru investitii pentru prima data in ultimii 2 ani

Pentru prima data in ultimii doi ani, majoritatea respondentilor din tarile europene care au participat la studiul dedicat investitiilor in imobiliare realizat de EY considera ca piata imobiliara este o destinatie atractiva pentru investitii.

Bucurie in familia Jonas! Kevin a devenit pentru prima data tata

Bucurie pentru unul din fratii Jonas. Este vorba de Kevin, care a devenit tata, dupa ce sotia lui, Danielle, a adus pe lume o fetita.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2894 seconds )