Libnet.ro
UNICEF

18:46

Primul caz de coronavirus din judetul Harghita

România Liberă România Liberă,
Primul caz de coronavirus din judetul Harghita

Primul caz de coronavirus din judetul Harghita a fost inregistrat joi, o persoana care s-a intors di. continuă pe România Liberă

Primul caz de coronavirus din judetul Harghita: o persoana care s-a intors din Franta si care se afla in izolare

Primul caz de coronavirus din judetul Harghita a fost inregistrat joi, o persoana care s-a intors din Franta si care se afla in izolare avand rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus.

Primul caz de coronavirus la Metrorex. Este vorba de un controlor de acces din statia Laminorului

Un angajat Metrorex a fost confirmat oficial cu coronavirus.

Primul caz de COVID-19 printre populatiile indigene din Brazilia

O femeie dintr-un sat din padurea amazoniana a fost diagnosticata cu COVID-19. Acesta este primul caz raportat intre cele peste 300 de triburi ale Braziliei, potrivit departamentului special de sanatate al.

Primul vindecat de coronavirus din judetul Braila. Are 41 de ani si a revenit din Italia

Barbatul vindecat face parte din primul grup diagnosticat cu COVID-19 in urma cu doua saptamani. Acesta a fost plasat direct in carantina, iar dupa confirmarea infectarii, a fost internat in spital.

Italia si Spania raman, tarile cele mai grav afectate de pandemia de coronavirus din Europa

Italia si Spania raman tarile grav afectate de pandemia de coronavirus din Europa. Autoritatile italiene au raportat inca 812 decese, iar numarul total al celor care si-au pierdut viata se apropie de 12. in Spania, tot in ultimele 24 de ore au fost anuntate peste 812 morti, iar aceste cifre au transformat Spania in tara cea de-a doua dupa numarul de victime la nivel mondial. Cu toate acestea, atat in Spania cat si in Italia, cresterea numarului de cazuri de coronavirus pare sa incetineasca in acest moment. Franta insa se confrunta cu un record de decese: 418 decese in ultimele 24 de ore.

Companiile si organizatiile din judetul Suceava cer sprijinul autoritatilor centrale printr-o scrisoare deschisa

Peste 150 de organizatii si companii din judetul Suceava au trimis o scrisoare deschisa catre Guvern, Ministerul Afacerilor Interne si Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta prin care solicita sprijinul acestor structuri ca urmare a.

Primul caz de coronavirus intr-un trib din Brazilia:o indigena a fost infectata

O femeie indigena dintr-un sat aflat in padurea tropicala amazoniana a fost infectata cu noul coronavirus, acesta fiind primul caz raportat in randul celor peste 300 de triburi din Brazilia, a anuntat miercuri serviciul pentru sanatatea indigenilor din cadrul Ministerului brazilian al Sanatatii, Sesai, transmite Reuters.

A fost confirmat al patrulea caz de coronavirus in Alba: un barbat de 70 de ani din Apuseni. Ancheta epidemiologica indica raspandire comunitara

Un al patrulea caz de infectare cu coronavirus in Alba a fost confirmat la un barbat din Apuseni, care a fost internat in spital.

Un nou caz COVID-19 in judetul Vaslui: femeie de 40 de ani in stare grava

O femeie de 40 de ani, din localitatea vasluiana Garceni este cel de-al optulea caz COVID-19 din judetul Vaslui. Pacienta se afla internata la sectia ATI a Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.

DUPA CONFIRMAREA CU COVID-19 A UNEI PACIENTE Toate cadrele medicale de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti au fost trimise la izolare

Toate cele 72 de cadre medicale de la sectia de nefrologie si dializa a spitalului Sf. Ioan din Bucuresti au fost trimise la izolare, dupa ce a fost confirmat un caz pozitiv de coronavirus in cazul unei paciente.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )