Libnet.ro
UNICEF

09:00

Italia si Spania raman, tarile cele mai grav afectate de pandemia de coronavirus din Europa

Antena3 Antena3,
Italia si Spania raman, tarile cele mai grav afectate de pandemia de coronavirus din Europa

Italia si Spania raman tarile grav afectate de pandemia de coronavirus din Europa. Autoritatile italiene au raportat inca 812 decese, iar numarul total al celor care si-au pierdut viata se apropie de 12. in Spania, tot in ultimele 24 de ore au fost anuntate peste 812 morti, iar aceste cifre au transformat Spania in tara cea de-a doua dupa numarul de victime la nivel mondial. Cu toate acestea, atat in Spania cat si in Italia, cresterea numarului de cazuri de coronavirus pare sa incetineasca in acest moment. Franta insa se confrunta cu un record de decese: 418 decese in ultimele 24 de ore. continuă pe Antena3

Premierii Spaniei si Italiei, tarile cele mai afectate de Covid 19, cer UE un raspuns economic si social comun in fata pandemiei

Pedro Sanchez si omologul sau italian Giuseppe Conte, care a estimat intr-un interviu publicat sambata ca in urma acestei crize intregul edificiu european risca sa-si piarda ratiunea de a fi, au blocat joi la summitul UE desfasurat prin teleconferinta un acord european privind masurile economice europene in fata crizei provocate de pandemia COVID-19, ei cerand masuri economice mai hotarate in favoarea tarilor lor.

Situatia insolventelor la nivel european si domeniile cele mai afectate de criza coronavirus - studiu

Potrivit estimarii specialistilor, 13. 000 de IMM-uri si societati cu capitalizare medie din zona Euro 7% din total) se aflau deja intr-o situatie de risc inaintea epidemiei de coronavirus. Aceasta criza a fluxurilor de numerar le poate impinge acum in imposibilitate de plata. Iata cele mai afectate sectoare de activitate.

Cele mai tari show-uri de cooking de pe Netflix. Ca sa te inspiri cat timp stai in casa!

Iata aici cateva dintre cele mai tari show-uri de cooking pe care le poti gasi pe Netflix in aceasta perioada. Din ele te poti insipra atata vreme cat stai in casa! .

Predictiile uneia dintre cele mai mari banci americane despre criza economica globala. Cat va dura si ce procent din populatie va afecta

Una dintre cele mai mari banci comerciale americane de dupa criza din 2008 a facut recent o serie de predictii despre criza economica globala generata de pandemie.

285 de cadre medicale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus Cele mai multe, 181, sunt la Suceava

285 de cadre medicale, din care 91 de medici si 90 de asistenti, de la spitale din Bucuresti si din 12 judete sunt infectate cu coronavirus. Cele mai multe cazuri - 181 - sunt la Suceava si in Bucuresti - 45.

Orasele lumii, parasite, din cauza pandemiei: unde gasesti cele mai spectaculoase imagini de acum

Unele dintre cele mai populate orase ale lumii sunt acum parasite. in contextul in care aceasta situatie reprezinta pretextul pentru niste imagini spectaculoase, cineva le-a agregat intr-un.

HOROSCOP. Cele mai pupacioase zodii

Daca iti place sa consulti din cand in cand horoscopul, atunci stii ca zodiile pot spune multe despre nativii sai. Astrologii au intocmit o lista cu cele mai pupacioase zodii. Vrei sa stii care sunt? .

Teatrul Bolsoi difuzeaza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube. Lacul lebedelor a avut peste un milion de vizualizari in 24 de ore

Celebrul teatru rus Bolsoi de la Moscova a anuntat ca va difuza cele mai bune spectacole ale sale pe YouTube, in momentul in care mai mult de o treime din populatia globului este izolata in case pentru a impiedica propagarea coronavirusului, informeaza AFP. Spectacolul Lacul lebedelor, prima inregistrare de pe YouTube a productiei din 2015, a fost transmis vineri seara si a avut, timp de 24 de ore, peste un milion de vizualizari.

Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului (5). Cand Olanda lui Cruyff a devenit Portocala mecanica

Una dintre partidele de referinta din istoria fotbalului mondial a fost Olanda Argentina la Cupa Mondiala din 1974. Episodul anterior: Cele mai bune meciuri din istoria fotbalului 4). Finala Cupei Cupelor din 1979 .

Ce este rusinea si cum ajung copiii sa traiasca una dintre cele mai distructive emotii

Catalogata drept una dintre cele mai distructive emotii, rusinea poate sa afecteze imaginea de sine a unui copil mai mult decat orice alta emotie, lasand-ul cu convingerea ca este profund deficitar, inferior, fara valoare, izolat si neiubit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )