Libnet.ro
UNICEF

21:45

Gripa face prima victima din acest sezon: Un barbat de 53 de ani a murit la Galati

B1 B1,
Gripa face prima victima din acest sezon: Un barbat de 53 de ani a murit la Galati

Primul deces din acest sezon din cauze gripei a fost confirmat de catre Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate. Este vorba de un. continuă pe B1

Primul deces din cauza gripei din acest sezon. Alte 67 de cazuri de gripa au fost confirmate

Un barbat de 53 de ani din judetul Galati a murit din cauza gripei, fiind primul deces din acest sezon, in conditiile in care au fost confirmate 67 de cazuri de gripa pana acum. De asemenea, aproape.

Primul deces provocat de virusul gripal din acest sezon: un barbat de 53 de ani din judetul Galati

Un barbat de 53 de ani din judetul Galati a murit din cauza gripei, fiind primul deces din acest sezon, in conditiile in care au fost confirmate 67 de cazuri de gripa. De asemenea, aproape 1,2 milioane de persoane au fost deja vaccinate antigripal cu vaccin distribuit de Ministerul Sanatatii, conform celor mai recente date.

Un barbat din Galati a murit din cauza gripei, primul deces din acest sezon de iarna

Primul deces din cauza gripei din acest sezon de iarna a avut loc in Galati, fiind vorba de un barbat de 53 de ani, transmite Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, raportarea fiind pentru ultima saptamana a anului trecut.

VIDEO Manchester City i administreaza prima nfrngere lui Liverpool, scor 2-1/ Lupta pentru titlu continua

Manchester City s-a impus, scor 2-1, pe teren propriu, impotriva lui Liverpool prima infrangere din acest sezon de Premier League, dupa 21 de etape) si s-a apropiat la patru puncte in clasament. Pep Guardiola a ajuns la 100 de victorii pe banca cetatenilor.

Eclipsa partiala de Soare, n prima duminica din an

Prima duminica din anul 2019 vine cu o eclipsa partiala de Soare, iar pasionatii stiu deja de unde se va vedea cel mai bine evenimentul astronomic, scrie Mediafax citand Space. com.

WTA Auckland: Bianca Andreescu, n prima finala din cariera - A trecut si de incomoda Su-Wei Hsieh

Jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, locul 152 WTA, venita din calificari, va disputa prima finala din cariera in circuitul profesionist, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 28 WTA si cap de serie numarul 3, in semifinalele turneului de la Auckland.

Sarbatoare mare in prima vineri din an

Sarbatoare mare in prima vineri din an. Ce Sfinti sunt praznuiti pe 4 ianuarie. Citeste mai mult pespynews. ro .

ROBOR la 3 luni continua sa scada pentru a doua sedinta consecutiva din acest an

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila de pe piata interbancara, scade pentru a doua sedinta consecutiva din acest an, 4 ianuarie 2019. Aflati din materialul de mai jos cum a.

Klaus Iohannis, primele declaratii din acest an

Presedintele Klaus Iohannis face primele declaratii de presa din 2019. Declaratiile presedintelui vor fi live, de la ora 12. 00, pe Antena 3 si antena3. ro. Urmareste LIVE declaratiile.

ROBOR la 3 luni scade in prima sedinta din 2019: la cat se situeaza

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza majoritatea creditelor in lei cu dobanda variabila de pe piata interbancara, a scazut in prima sedinta a acestui an, desfasurata pe 3 ianuarie 2019. Aflati din materialul de mai jos cum a.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )