Libnet.ro
UNICEF

20:45

Primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei!

România Liberă România Liberă,
Primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei!

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat cel dintai deces al unui pacient infectat cu noul coronavi. continuă pe România Liberă

Primul deces al unui pacient infectat cu coronavirus a fost confirmat in Romania El suferea de o afectiune grava

Primul deces al unui pacient infectat cu coronavirus a fost confirmat in Romania. Este vorba despre un pacient care suferea si de cancer si care se intorsese din Franta in 6 martie. Anuntul a fost facut duminica de Grupul de comunicare stratregica.

Primul deces din Romania al unei persoane infectate cu noul coronavirus. Pacientul de 67 de ani, internat la Filiasi suferea de afectiuni preexistente grave

Duminica a fost confirmat primul deces din Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba de pacientul de 67 de ani, internat initial la Spitalul din Filiasi si transferat apoi la spitalul de boli infectioase din Craiova. Acesta avea afectiuni preexistente grave, suferind de cancer pulmonar in faza terminala.

Primul dosar penal vizand conducerea unui spital care nu a luat masuri in cazul unui pacient infectat cu coronavirus 23 de cadre medicale, izolate si testate

Parchetul anunta ca a deschis un dosar penal pentru abuz in serviciu si zadarnicirea combaterii bolilor in care este vizata conducerea Spitalului Filiasi, care nu a luat masuri in cazul unui pacient infectat cu coronavirus, acesta intrand in contact cu 23 de cadre medicale.

Primul deces al unui pacient contaminat cu COVID-19: un barbat revenit din Franta, internat la Craiova cu alte afectiuni grave

A fost inregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei, a informat, duminica, Grupul de Comunicare Strategica, potrivit Agerpres.

PRIMUL DECES provocat de coronavirus pe teritoriul Romaniei: Pacientul de 67 de ani confirmat la Spitalul Filiasi si transferat la Craiova. El avea afectiuni preexistente foarte grave

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat, duminica dimineata, ca a fost inregistrat un prim deces pe teritoriul Romaniei al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre pacientul care a ajuns.

Primul deces al unui pacient din Romania infectat cu noul coronavirus

A fost inregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei. Barbatul, in varsta de 67 de ani, pacientul avea cancer in stadiu terminal.

Primul mort de coronavirus in Romania. Barbatul avea 67 de ani

A fost inregistrat primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus pe teritoriul Romaniei.

Placido Domingo a anuntat ca este infectat cu noul coronavirus. Familia mea si cu mine ne-am izolat si vom ramane in izolare pentru cat timp va fi necesar

Placido Domingo a anuntat ca este infectat cu noul coronavirus. Tenorul asigura, printr-o postare pe Facebook, ca ramane izolat dupa ce a contractat boala. Placido Domingo a facut public, prin intermediul.

CORONAVIRUS in Franta: Primul deces al unui medic infectat

Un medic din Franta a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus. Este primul astfel de caz in Hexagon. Am fost informat, ieri seara, de decesul unui medic de la un spital. Dupa cunostinta mea, este.

CORONAVIRUS |Primul deces in Rusia, cauzat de virusul COVID-19

Autoritatile din Rusia au anuntat, joi, primul deces pe teritoriul tarii, cauzat de epidemia COVID-19. Totodata, premierul rus a afirmat ca nu exista motive de panica, citeaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2596 seconds )