Libnet.ro
UNICEF

15:00

CORONAVIRUS |Primul deces in Rusia, cauzat de virusul COVID-19

B1 B1,
CORONAVIRUS |Primul deces in Rusia, cauzat de virusul COVID-19

Autoritatile din Rusia au anuntat, joi, primul deces pe teritoriul tarii, cauzat de epidemia COVID-19. Totodata, premierul rus a afirmat ca nu exista motive de panica, citeaza. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Primul deces in Republica Moldova

Noul coronavirus a provocat primul deces din Republica Moldova. O femeie de 61 de ani s-a stins din viata marti seara, informeaza Ministrul Sanatatii de peste Prut, Viorica Dumbraveanu. Potrivit.

Rusia anunta primul deces cauzat de coronavirus

Coronavirusul a lovit si Rusia. Autoritatile de la Moscova au anuntat primul deces cauzat de epidemia COVID-19.

Ultima ora! Rusia anunta primul deces cauzat de noul COVID-19. Cine este victima

Rusia a anuntat cu cateva zile inainte ca-si va inchide granitele incepand de miercuri, 18 martie, pana la 1 mai, ca o masura de a evita raspandirea infectiei cu coronavirus. Desi Rusia se afla in topul tarilor cu cele mai putine cazuri de infectii cu Covid-19, astazi a fost anuntat primul deces. Cine este victima .

VIDEO Primul deces cauzat de coronavirus in Republica Moldova

Primul deces cauzat de coronavirus a fost inregistrat in Republica Moldova. Anuntul a fost facut de catre ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu.

Primul deces din cauza coronavirusului in Rusia

Rusia a raportat joi primul deces din cauza infectarii cu noul coronavirus, numarul imbolnavirilor din aceasta tara fiind de 147, potrivit AFP.

Primul deces provocat de COVID-19 din Portugalia: in zilele urmatoare vom avea si altele

Autoritatile din Portugalia au raportat, luni, primul deces provocat de noul coronavirus din tara, dar au precizat ca se asteapta sa apara si altele. Potrivit Reuters, vestea vine intr-un moment in care.

Primul deces provocat de COVID-19 in Republica Moldova. Pacienta aflata in stare extrem de grava s-a stins la spital

Ministra Sanatatii, Viorica Dumbraveanu, aanuntat miercuri, 18 martie, ca in Republica Moldova a fost inregistrat primul deces provocat de coronavirus. Femeia avea 61 de ani si se afla de mai multe zile in stare extrem de grava. De asemenea, de doua zile pacienta era conectata la respiratie dirijata.

Cate cazuri de coronavirus sunt in Rusia. Ce masuri s-au luat si de ce sunt atat de putine

Rusia a anuntat ca-si va inchide granitele incepand de miercuri, 18 martie, pana la 1 mai, ca o masura de precautie pentru siguranta sanatatii publice din aceasta tara. Pana acum, Rusia e una dintre tarile care are cele mai putine cazuri de infectii cu Covid-19. Masuri drastice luate in Rusia pentru limitarea infectiei cu Covid-19 .

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )