Libnet.ro
UNICEF

16:45

Primul dosar penal, in timpul turului doi al alegerilor prezidentiale. Ce a facut un barbat

Playtech Playtech,
Primul dosar penal, in timpul turului doi al alegerilor prezidentiale. Ce a facut un barbat

Autoritatile au intervenit intr-un caz de tentativa de frauda electorala. Momentele ireale au avut loc duminica, in urma cu putin timp, la o sectie de votare din tara. Sectiile de votare s-au deschis la ora 7:00 si se vor inchide la 21:00, pe teritoriul tarii noastre, dar si in diaspora, in functie de ora locala . continuă pe Playtech

VIDEO Pregatiri pentru turul doi al alegerilor prezidentiale 2019. Aproape 382.000 de buzoieni au drept de vot

Cele 420. 316 buletine de vot repartizate judetului Buzau pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale au ajuns in depozitul special amenajat la sediul Institutiei Prefectului.

Rezultate exit poll, turul doi al alegerilor prezidentiale 2019. Afli la ora 21.00 primele procente

Duminica, 24 noiembrie, turul doi al alegerilor prezidentiale 2019 a inceput votul pentru cetatenii aflati in Romania. Astazi se va afla numele celui care ne va conduce in urmatorii cinci ani. Rezultate exit poll afli la ora 21. 00 primele procente. Rezultate exit poll, turul doi al alegerilor prezintiale 2019 Klaus Iohannis si Viorica Dancila .

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

Carmen Iohannis a votat in turul doi al alegerilor prezidentiale. De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis FOTO

Romanii isi aleg astazi viitorul conducator al tarii, avand posibilitatea de a pune stampila pe unul dintre cei doi candidati, in al doilea scrutin electoral. Pe buletinele de vot exista cele doua variante, ale candidatilor ajunsi in turul 2, si anume Klaus Iohannis, din partea PNL, si Viorica Dancila, candidatul PSD. Actualul sef al statului .

Editie speciala HotNews.ro LIVE, duminica, de la ora 20:30. Dan Barna si Marius Manole comenteaza rezultatele alegerilor prezidentiale 2019

Liderul USR, Dan Barna, si actorul Marius Manole sunt invitatii editiei speciale HotNews. ro LIVE din seara turului doi al alegerilor prezidentiale 2019. Alaturi de jurnalistii HotNews. ro, Barna si Manole vor comenta rezultatele scrutinului. Emisiunea va fi transmisa LIVE, duminica, de la ora 20:30, pe conturile de Facebook si YouTube ale Hotnews. ro.

VIDEO Tudor Chirila, indemn la vot inaintea turului doi al prezidentialelor. Cu cine voteaza artistul duminica

Tudor Chirila ii indeamna pe romani sa iasa la vot duminica, in turul doi al alegerilor prezidentiale, sustinand intr-un mesaj video pe Facebook ca acesta este un exercitiu democratic, indiferent cine sunt candidatii.

Cati romani au votat in strainatate in prima zi a turului doi

Peste 96. 000 de romani au votat la urne in al doilea tur al alegerilor prezidentiale pana sambata la.

Ce scrie in programele celor doi candidati din turul doi al alegerilor prezidentiale. Care sunt punctele forte pentru Iohannis si Dancila

Este ziua decisiva pentru Romania. Astazi romanii isi pot vota urmatorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Ultimii ramasi in cursa electorala sunt Klaus Iohannis, candidat din partea PNL si Viorica Dancila, care reprezinta PSD. Urnele de vot se inchid in aceasta seara, la ora 21. 00, ora locala. Turul 2: Klaus Iohannis vs. Viorica Dancila Romanii .

Iohannis e mare favorit la casele de pariuri in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cat castigi daca pariezi pe Dancila

Au mai ramas doar trei zile pana la turul doi al alegerilor prezidentiale 2019, iar casele de pariuri il dau mare favorit pe candidatul PNL, Klaus Iohannis. Viorica Dancila a primit o cota uriasa din partea bookmakerilor. Cei care pariaza pe candidatul PSD pot castiga de opt ori mai mult in cazul in care Dancila .

Clujul, locul II pe tara la prezenta la vot in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Ilfovul este pe primul loc

Prezenta la vot in judetul Cluj la turul al doilea al alegerilor prezidentiale a fost de 46,85 % la ora 17. S-a depasit astfel prezenta la vot din turul II al prezidentialelor din 2014.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )