Libnet.ro
UNICEF

17:15

Primul insolvent pe persoana fizica din Romania: Un afacerist condamnat la 20 de ani de inchisoare in teapa imobiliara Vectra

Adevărul Adevărul,
Primul insolvent pe persoana fizica din Romania: Un afacerist condamnat la 20 de ani de inchisoare in teapa imobiliara Vectra

Primul caz de insolventa a unei persoane fizice a fost publicat in Buletinul Procedurilor de Insolventa, a anuntat Oficiul National al Registrului Comertului ONRC). Persoana in cauza este Adrian Rosu, un cunoscut afacerist dezvoltator imobiliar, care a fost condamnat la 20 de ani de inchisoare in dosarul Vectra. continuă pe Adevărul

Un student din Romania va fi expulzat pentru jihadism

Un cetatean tunisian a fost declarat, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, persoana indezirabila pentru Romania, la sesizarea Serviciului Roman de Informatii, dupa ce s-a remarcat printr-un comportament.

Cel mai rapid net fix din Romania: Orange a ajuns sa bata RCS-RDS

ANCOM a dat publicitatii date cu privire la viteza la internet din Romania pe anul trecut si avem un nou lider in ceea ce priveste internetul fix. Lupta e acum intre RCS-RDS si Orange. Datele au fost obtinute cu ajutorul testelor efectuate pe Netograf, aplicatia ANCOM pentru testarea calitatii serviciului de internet. in Romania, avem [].

Cel mai mare transportator de produse petroliere din Romania a livrat peste 1,1 mld. litri carburant in 2017

Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, reactie dura dupa publicarea protocolului SRI-PG-iCCJ

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, Andreea Ciuca, a avut o reactie extrem de virulenta dupa publilcarea protocolului secret dintre ICCJ, SRI si Parcgetul General. in opinia judecatorului,.

Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa. E ca-n Vestul Salbatic

Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa este Berbesti, judetul Valcea. Bataile si scandalurile sunt la ordinea zilei iar politistii sunt pur si simplu depasiti de situatie.

Medic din Trgu-Jiu, condamnat definitiv pentru malpraxis. E obligat sa plateasca si daune morale de sute de mii de euro

Un medic ORL de la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu-Jiu a fost condamnat de Curtea de Apel Craiova la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru ca o tanara a murit dupa ce i-a facut o injectie, instanta obligandu-l sa plateasca daune morale de sute de mii de euro, informeaza Mediafax. Decizia e definitiva.

Primul magazin TAG Heuer din Sud-Estul Europei, deschis in Baneasa Shopping City, prin intermediul Cellini

Cellini a deschis primul magazin monobrand al marcii de ceasuri elvetiene TAG Heuer din Sud-Estul Europei, in urma unei investitii de aproximativ 300. 000 de euro.

Student tunisian, suspect de propaganda in favoarea ideologiei jihadiste, EXPULZAT din Romania si declarat indezirabil

Un student de origine tunisiana a fost declarat indezirabil in Romania pentru o perioada de 15 ani. Cetateanul din Tunisia a venit in tara noastra in calitate de student in anul 2015, dupa ce a obtinut o.

Un sat din Romania, inclus pe lista celor mai frumoase din lume

Scriitoarea Sylvie Bigar, a realizat un top al celor mai frumoase sate din lume. Dupa ce a ajuns la Viscri, autoarea a concluzionat ca poate deveni una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta. Un sat.

Ce rusine! Ce nota a luat Eliza Iliescu, la Evaluarea Nationala. Cea mai batrana mama din Romania, in stare de soc

Eliza Maria Bogdana, fiica Adrianei Iliescu, a sustinut Evaluarea Nationala in acest an. Din pacate, rezultatele nu sunt deloc pozitive. Citeste continuarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )