Libnet.ro
UNICEF

14:15

Un student din Romania va fi expulzat pentru jihadism

Antena3 Antena3,
Un student din Romania va fi expulzat pentru jihadism

Un cetatean tunisian a fost declarat, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, persoana indezirabila pentru Romania, la sesizarea Serviciului Roman de Informatii, dupa ce s-a remarcat printr-un comportament. continuă pe Antena3

Cetatean tunisian, declarat indezirabil pentru 15 ani. SRI: Acesta traversa un proces de radicalizare religioasa

La sesizarea Serviciului Roman de Informatii, Curtea de Apel Bucurestia dispus miercuri declararea ca persoana indezirabila pentru Romania,pentru o perioada de 15 ani, a unui cetatean tunisian despre care Serviciul sustine ca traversa un proces de radicalizare religioasa.

Cel mai rapid net fix din Romania: Orange a ajuns sa bata RCS-RDS

ANCOM a dat publicitatii date cu privire la viteza la internet din Romania pe anul trecut si avem un nou lider in ceea ce priveste internetul fix. Lupta e acum intre RCS-RDS si Orange. Datele au fost obtinute cu ajutorul testelor efectuate pe Netograf, aplicatia ANCOM pentru testarea calitatii serviciului de internet. in Romania, avem [].

Cel mai mare transportator de produse petroliere din Romania a livrat peste 1,1 mld. litri carburant in 2017

Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, reactie dura dupa publicarea protocolului SRI-PG-iCCJ

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, Andreea Ciuca, a avut o reactie extrem de virulenta dupa publilcarea protocolului secret dintre ICCJ, SRI si Parcgetul General. in opinia judecatorului,.

Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa. E ca-n Vestul Salbatic

Orasul din Romania unde oamenii se tem sa iasa seara din casa este Berbesti, judetul Valcea. Bataile si scandalurile sunt la ordinea zilei iar politistii sunt pur si simplu depasiti de situatie.

Cristiano Ronaldo, din nou decisiv pentru Portugalia la Campionatul Mondial: A depasit un nou record de goluri marcate

Portugalia a invins miercuri Marocanul intr-un meci in care Cristiano Ronaldo a fost din nou decisiv pentru lusitani. Dupa ce a marcat 3 goluri in meciul de debut cu Spania, incheiat la egalitate 3-3, Ronaldo a.

Retragere din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului

Ambasadorul SUA la ONU, Nikki Haley, a anuntat ca SUA se retrag din Consiliul ONU pentru Drepturile Omului UNHRC), acuzand consiliul de o atitudine negativa fata de Israel si ca nu ii trage la raspundere pe cei care nu respecta drepturile omului, relateaza News. ro.

SCANDAL MONSTRU in SUA: Americanii s-au retras din Comitetul ONU pentru Drepturile Omului

Ambasadoarea americana la Natiunile Unite, Nikki Haley a precizat ca SUA au decis sa se retraga din Comitetul ONU pentru drepturile omului din cauza ca are o atitudine anti-israeliana si ineficienta in.

Student tunisian, suspect de propaganda in favoarea ideologiei jihadiste, EXPULZAT din Romania si declarat indezirabil

Un student de origine tunisiana a fost declarat indezirabil in Romania pentru o perioada de 15 ani. Cetateanul din Tunisia a venit in tara noastra in calitate de student in anul 2015, dupa ce a obtinut o.

Statiunea din Romania care face furori printre turisti: E mai frumos ca-n Croatia

Desi multi ani a fost pereceputa drept o statiune pentru pensionari, Sovata este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Multi turisti care ajung acolo pentru prima data raman placut impresion.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )