Libnet.ro
UNICEF

09:15

Primul judet in care masca devine obligatorie in spatii deschise. Prefect Arges: Masura e valabila pentru toate persoanele peste 5 ani si pentru toate localitatile

Hotnews Hotnews,
 Primul judet in care masca devine obligatorie in spatii deschise. Prefect Arges: Masura e valabila pentru toate persoanele peste 5 ani si pentru toate localitatile

Arges este primul judet din Romania in care purtatul mastii devine obligatoriu in spatiile publice deschise, masura care intra in vigoare de miercuri dimineata. Anuntul a fost facut de pregectul de Arges, Emanuel Soare, care a precizat ca nu considera ca izolarea si carantina nu sunt solutii eficiente pentru judet. continuă pe Hotnews

Primul judet in care masca devine obligatorie pe strada. Se intampla de maine

Autoritatile din judetul Arges se pregatesc sa impuna o masura foarte dura pentru impiedicarea raspandirii coronavirusului. Cetatenii din judet vor fi obligati sa poarte masca de protectie chiar si pe strada! Situatia va fi ingreunata de canicula de-afara. Locuitorii din judetul Arges, obligati sa poarte masca de protectie si pe strada Masca de protectiedevine obligatorie .

Judetul din Romania in care masca devine obligatorie si pe strada! Alte noi reguli trebuie respectate de acum! Se revine la starea de urgenta

Purtarea mastii devine obligatorie pe strazile din Iasi. Este una dintre masurile impuse de autoritatile judetene dupa cresterea numarului de infectii cu SARS-CoV-2 si pentru a evita carantinarea orasului.

DOCUMENT. Masca devine obligatorie si in spatiile deschise, in Bucuresti. Restrictii de ULTIMA ORA pentru Capitala

Premierul Ludovic Orban a semnat un ordin prin care masca devine obligatorie inclusiv in anumite spatii deschise din Bucuresti. Alte masuri anuntate de Grupul de Comunicare Strategica includ inchiderea teraselor dupa ora 23. Masurile vor intra in vigoare incepand cu 1 august.

Decizie fara precedent luata la Iasi. Masca devine obligatorie si in aer liber. Care este motivul

In acest moment, in mai multe judete din tara, datorita numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, s-a decis obligativitatea purtari mastii de protectie si in spatiul public, pe strada. Populatia Iasiului cu mastile pe fata obligatoriu pe strada Dupa anuntarea noului numar de infectari cu COVID-19, la nivelu judetului Iasi, conform Antena 3 .

Masca devine obligatorie in spatiile deschise. Se pregatesc noi restrictii

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a aprobat in sedinta desfasurata marti mai mult.

Masca de protectie, obligatorie si in spatii deschise? Ludovic Orban, anuntul pe care niciun roman nu dorea sa-l auda

In contextul cresterii explozive a numarului de cazuri, Ludovic Orban a anuntat in urma cu putin timp, posibilitatea impunerii unei masuri restrictive de purtare a mastii in spatii deschise si aglomerate. Vestea a venit dupa analiza rezultatelor testelor COVID-19, in urma unor weekend-uri extrem de aglomerate pe litoralul romanesc. Zonele aglomerate reprezinta un risc major .

Purtarea mastii de protectie ar putea fi obligatorie si in spatii deschise, in zonele aglomerate - Orban

Limitarea programului pentru terase si cluburi si obligativitatea purtarii mastii si in spatii deschise, in zone aglomerate, precum piata sau faleza, sunt masuri discutate de autoritati in aceste zile, a afirmat luni premierul Ludovic Orban. El a facut aceste declaratii in contextul in care a fost intrebat despre aglomeratia de pe litoral.

Orasul din Romania unde masca e obligatorie si in unele spatii publice. Functionarii, obligati sa-si noteze numele tuturor cetatenilor cu care au vorbit

Cresterea numarului de infectii cu noul tip de coronavirus a determinat autoritatile de la Iasi sa dispuna masuri suplimentare de protectie. Pe langa regulile stabilite la nivel national, autoritatile celui mai mare oras din Moldova impun cetatenilor, de la finele saptamanii trecute, sa poarte masca, in anumite conditii, si in spatiile deschise publice.

Orban: Purtarea obligatorie a mastii in spatii deschise va fi luata la nivel local si numai pentru anumite tipuri de activitati

Premierul Ludovic Orban a anuntat marti, ca obligativitatea purtarii mastii in spatii deschise va fi luata la nivel local, iar masura se va aplica pentru anumite tipuri de activitati si in zonele foarte aglomerate.

Vestea momentului pentru turistii romani din Grecia. Devine obligatorie

Turistii care vor sa viziteze Grecia trebuie sa stie ca o noua regula se aplica de azi. Ce obligatii noi vin din partea oficialilor? Obligatie pentru turistii romani din Grecia. Ce trebuie sa faca? Autoritatile din Grecia au anuntat ca masca redevine obligatorie in magazine, banci, servicii publice si in aproape toate locurile inchise, in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )