Libnet.ro
UNICEF

19:15

Primul magazin fizic Alibaba din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primul magazin fizic Alibaba din Europa

Gigantul chinez de comert electronic Alibaba a inaugurat duminica primul sau magazin din Europa, in centrul comercial intu Xanadu din Madrid, unitatea fiind sub marca AliExpress, divizie de cumparaturi adresata consumatorilor, relateaza Business. continuă pe Wall-Street Ro

SUB MARCA ALIEXPRESS: Alibaba a inaugurat la Madrid primul sau magazin din Europa

Gigantul chinez de comert electronic Alibaba a inaugurat duminica primul sau magazin din Europa, in centrul comercial intu Xanadu din Madrid, unitatea fiind sub marca AliExpress, divizie de cumparaturi adresata consumatorilor, relateaza Business Insider.

CFR Cluj si-a aflat adversarele din Europa League. Cum arata grupele dupa tragerea la sorti

CFR Cluj si-a aflat adversarele din Europa League, in urma tragerii la sorti a grupelor, care a avut loc la Nyon. Ardelenii au picat in grupa E, alaturi de Lazio, Celtic si Rennes. Primul meci din faza grupelor se va juca pe 19 septembrie. Europa League, grupa E: CFR Cluj, Lazio, Celtic si Rennes CFR .

TOP Fonduri care finanteaza startup-urile din Europa dupa parinti, prieteni si alti prosti

Cel mai darnic fond de investitii de capital de risc a finantat cu 347 de milioane de dolari startup-uri din Europa, in perioada 2014-2018, prin investitii de serie A. Acestea sunt rundele de finantare care ajuta startup-urile in fazele de dezvoltare de inceput, cand se aseaza pe piete, incep constructia brandului si angajeaza oameni. Investitia de serie A atrage primii investitori mari, dupa asa-numitii PPP - parinti, prieteni, prosti- si dupa angel investors.

Gigi Becali loveste in jucatori dupa eliminarea din Europa League

Dupa eliminarea echipei FCSB din Europa League la capatul unui meci dezamagitor de slab contra celor de la Vitoria Guimaraes, Gigi Becali.

VIDEO Roboti chelneri: Un start-up si un local italian au deschis primul restaurant fara angajati din Seul

Un startup de tehnologie si un local cu specific italian si-au unit fortele pentru a deschide primul restaurant din Seul in care chelnerii sunt inlocuiti de roboti. Experienta clientilor incepe prin descarcarea unei aplicatii cu ajutorul careia pot sa scaneze diferite coduri QR de pe masa pentru a vedea meniul sau plasa o comanda, mancarea fiind servita de roboti.

FCSB pedepsita de Gigi Becali dupa eliminarea din Europa

FCSB a ratat calificarea in grupele Europa League dupa una dintre cele mai slabe evolutii din istorie.

FCSB, eliminata din Europa de super forta Vitoria Guimaraes

FCSB a ratat calificarea in grupele Europa League, dupa ce a fost invinsa de Vitoria Guimaraes,o pre.

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )