Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul oras din Japonia care a folosit un sistem de vot digital

Hotnews Hotnews,
 Primul oras din Japonia care a folosit un sistem de vot digital

Autoritatile orasului japonez Tsukuba au introdus un sistem online de vot bazat pe tehnologia blockchain care sa le permita cetatenilor sa voteze pentru programele locale de dezvoltare, scrieccn. com. continuă pe Hotnews

Noi detalii in cazul barbatului din Focsani care s-a sinucis dupa ce a lovit cu masina un pieton. Acesta ar fi cunoscut victima si a facut gestul din gelozie

Barbatul din Focsani care s-a sinucis miercuri seara, dupa ce a lovit cu masina un pieton, se pare ca si-a premeditat gesturile si ar fi facut-o din gelozie. Potrivit monitoruldevrancea. ro, barbatul.

Romania, primul loc din Uniunea Europeana la mortalitatea din accidentele rutiere

Numarul accidentelor rutiere a crescut in Romania, in 2017, iar tara noastra are, pentru al treilea an la rand, cea mai mare rata a mortalitatii din accidentele rutiere, cu 99 de morti la un milion de locuitori, aproape dublu fata de media Uniunii.

Orasul din Romania care ofera transport in comun gratuit pentru cei care citesc o carte in autobuz, troleibuz sau tramvai

Persoanele care citesc o carte in autobuzele, troleibuzele si tramvaiele din Cluj-Napoca, vor beneficia de transport in comun gratuit, actiunea fiind initiata cu ocazia Salonului de Carte Bookfest. Potrivit.

Schimbarile din organism care prevestesc moartea

Unele schimbari din organism prevestesc moartea. Ritmul in care respira persoanele aflate in prag de moarte se schimba pe masura ce momentul final se apropie. Respiratia neregulata, oftatul simomentele i.

Selfie-uri si salarii: Demersul facut de un sindicat din Elvetia care vrea sa puna capat discriminarii salariale

Cu siguranta, fiecare din noi s-a intrebat la un moment dat cat castiga colegii de munca sau ce salariu primeste seful. Acum, in Elvetia, exista o modalitate de a afla toate astea.

HOROSCOP. Cuplurile din zodiac care se despart inainte de nunta

Iata care sunt cele 4 cupluri care se despart inainte de nunta! Berbec si Varsator Berbecul este extrem de impulsiv, pe cand Varsatorul, ceva mai indiferent. Desi aceste doua calitati principale faceau.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )