Libnet.ro
UNICEF

17:45

Primul pacient cu coronavirus din Suceava s-a vindecat si a fost externat. Are 71 de ani si sufera de cancer

Antena3 Antena3,
Primul pacient cu coronavirus din Suceava s-a vindecat si a fost externat. Are 71 de ani si sufera de cancer

Primul pacient internat cu coronavirus la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi s-a vindecat si a fost externat. continuă pe Antena3

Primul caz de coronavirus din judetul Harghita

Primul caz de coronavirus din judetul Harghita a fost inregistrat joi, o persoana care s-a intors di.

Primul caz de coronavirus din judetul Harghita: o persoana care s-a intors din Franta si care se afla in izolare

Primul caz de coronavirus din judetul Harghita a fost inregistrat joi, o persoana care s-a intors din Franta si care se afla in izolare avand rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus.

Cine este primul pacient al Spitalului Judetean Suceava care s-a vindecat de COVID-19: Am vrut sa ma vindec, am gandit mereu pozitiv

Judetul Suceava este cel mai mare focar de COVID 19 din tara. Sunt peste 700 de persoane infectate, dintre care 500 se afla internate in Spitalul Judetean Sf. Ioan cel Nou. in haosul din ultimele saptamani a rasarit si o raza de speranta. Primul pacient infectat s-a vindecat, dupa ce a urmat un tratament.

Numarul bolnavilor de coronavirus din Suceava a urcat la 638 - peste un sfert din totalul cazurilor din Romania

Numarul total al cazurilor de coronavirus confirmate la Suceava a urcat marti la 638, au anunsat reprezentantii Grupului de comunicare strategica, la solicitarea HotNews. ro. Practic, din cele 2. 245 de cazuri confirmate in Romania, mai mult de un sfert sunt in judetul Suceava. Tot la Suceava s-au inregistrat si cele mai multe decese din Romania - 31.

Medic SMURD din Suceava: Am tratat si rude, una dintre ele a pierdut lupta. incerc din rasputeri sa-mi fac mai departe datoria

Alina Cigoli, medic SMURD care trateaza pacientii cu coronavirus din Suceava, sta departe de familie in toata aceasta perioada pentru a-si face datoria si a salva vieti.

Sinteza zilei. Fiica unui barbat din Suceava decedat din cauza coronavirusului, marturisiri cutremuratoare

Fiica unui pacient care a murit la spitalul din Suceava in urma infectiei cu coronavirus a povestit, marti, la Sinteza zilei, drama prin care trece zilele acestea.

Covid-19. 12 buzoieni au contractat noul coronavirus. Cinci s-au vindecat deja

Potrivit datelor furnizate, joi, de Grupul de comunicare strategica, 12 persoane din judetul Buzau au fost confirmate pozitiv cu Covid-19, iar dintre acestea cinci au fost vindecate. in prezent, in judet, se afla in carantina un numar de 271 de persoane. De asemenea, pentru alte 3. 743 de persoane a fost luata masura izolarii la domiciliu.

Asistentele din Suceava au fost chemate sa refaca testul de coronavirus, insa au gasit corturile inchise - VIDEO

Procurorii au descoperit ca testarea la spitalul din Suceava a fost facuta ilegal. Asistentele au fost chemate astazi sa fie testate, insa au gasit corturile inchise si au asteptat ore intregi.

Reprezentanta Ford din Suceava a fost inchisa. Restul centrelor la nivel national sunt deschise

Reprezentanta Ford din Suceava a fost inchisa, dupa ce municipiul, unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri de coronavirus, a intrat in carantina totala pe 30 martie.

Pacientii din Suceava care nu sunt imbolnaviti cu noul coronavirus vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi

Pacientii din Suceava care nu au COVID-19 vor fi preluati de Spitalul Militar Iasi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )