Libnet.ro
UNICEF

15:15

Primul semn al infarctului pe care multi romani il neglijeaza

Antena3 Antena3,
Primul semn al infarctului pe care multi romani il neglijeaza

Infarctul miocardic survine atunci cand inima nu mai e alimentata cu sange, din cauza blocajelor de pe arterele coronariene. Acordarea primului-ajutor in caz de infarct a redus numarul deceselor din ultimii ani. continuă pe Antena3

Ce salariu are un angajat la Loteria Romana. Banii pentru care multi si-ar dori un job aici

Loteria Romana face angajari in mai multe judete din tara, iar salarile sunt foarte atractive. Multi si-ar dori sa obtina un loc de munca aici, dar pentru asta trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Posturile disponibile sunt cele de operator gestionar loto, in Timisoara, Cernavoda si Sighisoara. Loteria Romana face angajari. Salariile sunt atractive Loteria .

GATA, S-A DECIS! Multi ROMANI vor ramane FARA PERMIS DE CONDUCERE! Daca SUFERI de una dintre aceste BOLI nu vei mai putea conduce NICIODATA

Soferii romani, in alerta! Mare atentie, daca te numeri printre cei care sufera de bolile descrise mai jos, e posibil sa ramai fara permis.

Multi romani cu centrala de apartament fac aceasta greseala uriasa iarna!

Principala greseala pe care o fac romanii cand vine vorba despre buna functionare a centralelor termice este sa evite o verificare atenta a echipamentului si a instalatiei termice. De asemenea, revizia.

Primul interviu in care apare sotul Vioricai Dancila, joi seara, la Antena 3

Viorica Dancila a acordat primul interviu alaturi de sotul ei. Asta seara am filmat acasa la familia Dancila. Este primul interviu in care apare dl. Dancila, un interviu in care am aflat ce a fost in s.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )