Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce salariu are un angajat la Loteria Romana. Banii pentru care multi si-ar dori un job aici

Playtech Playtech,
Ce salariu are un angajat la Loteria Romana. Banii pentru care multi si-ar dori un job aici

Loteria Romana face angajari in mai multe judete din tara, iar salarile sunt foarte atractive. Multi si-ar dori sa obtina un loc de munca aici, dar pentru asta trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Posturile disponibile sunt cele de operator gestionar loto, in Timisoara, Cernavoda si Sighisoara. Loteria Romana face angajari. Salariile sunt atractive Loteria . continuă pe Playtech

LOTERIA ROMANA: Report de 3,2 milioane de euro la Loto 649 pentru tragerea de duminica

Reportul categoriei I la Loto 649 depaseste 3,2 milioane de euro pentru tragerea de duminica, respectiv peste 15,31 milioane lei, iar fondul de castiguri al categoriei I se suplimenteaza cu 100. 000 de lei, informeaza Loteria Romana.

Loteria Romana: Report de 3,43 milioane de euro la Loto 649

Un report in valoare de peste 16,34 milioane lei aproximativ 3,43 milioane de euro) se inregistreaza la categoria I a jocului Loto 649 din cadrul tragerilor care vor avea loc joi, 21 noiembrie, informeaza luni Loteria Romana. La jocul Noroc este in joc un report cumulat in valoare de peste 1,57 milioane de lei peste 330. 700 de euro).

Motivul pentru care Kate Middleton a ramas fara secretara personala. Ce legatura are Meghan Markle cu aceasta situatie neplacuta din familia regala

S-au tulburat apele in staff-ul lui Kate Middleton. Se pare ca Ducesa de Cambridge a ramas fara asistenta personala, la doar cateva luni dupa ce un alt angajat de-al ei a parasit echipa. Cum s-a intamplat acest lucru? Kate Middleton face parte oficial din familia regala din aprilie 2011, dupa ce aceasta s-a casatorit cu .

Motivul pentru care Ioana Tiganila pleaca de la Digi 24. Nu se compara cu celelalte plecari de pana acum

Jurnalista Ioana Tiganila, unul dintre cei mai vechi oameni de la Digi 24, paraseste postul de televiziune dupa noua ani in care a realizat programul Jurnal Extern. Care este motivul plecarii sale? Motivul pentru care Ioana Tiganila pleaca de la Digi 24 Ioana Tiganila a intrat in presa la varsta de 16 ani si a .

Tigarile electronice, interzise in 30 de state. Care este motivul pentru care nu ai voie sa le mai folosesti

Tigarile electronice au primit interdictii in tot mai multe tari, in ultima vreme. Este vorba despre inca un stat in care locuitorii nu vor mai avea voie sa le foloseasca. Motivele pentru care au fost luate aceste decizii sunt cat se poate de surprinzatoare, iar pe alocuri socante. Asta deoarece 30 de state au luat .

Oana Zavoranu, actrita din Sacrificiul de la Antena 1, a dat raspunsul la cea mai arzatoare intrebare. Motivul pentru care nu a devenit inca mama

Una din presiunile sociale care la un moment dat apare in viata fiecarui om este aceea care prevede intemeierea unei familii. Pe masura ce o persoana inainteaza in varsta, cunoscutii, dar mai ales familia, se intreaba cand va aparea pe lume primul copil. De aceste tipuri de presiuni nu scapa nici Oana Zavoranu. Actrita din .

Secretul nestiut al Vioricai Dancila! Motivul nebanuit pentru care tatal candidatei la alegerile prezidentiale a facut puscarie

Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea lui Nicolae Ceausescu pentru infractiuni de drept comun, insa secretul a iesit la iveala abia la inceputul acestui an. El nu a stat foarte mult in inchisoare, fiind gratiat de fostul dictator prin decretul dat in anul 1986. Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea comunismului .

Cum arata acum fostul logodnic al Andreei Balan. Motivul neasteptat pentru care s-au despartit

Andreea Balan a avut de asteptat pana sa isi intalneasca iubirea, dar oare care a fost prima? Cum arata acum fostul logodnic al artistei? Motivele pentru care s-au despartit. Cum arata acum fostul logodnic al Andreei Balan? in anul 2002, Andreea Balan isi lansa primul album solo comercial. intre 2002 si 2003 a sustinut un .

Orban, masura drastica. Motivul pentru care vrea sa il dea afara pe seful Casei Nationale de Pensii

Ludovic Orban socheaza cu o noua decizie. De ce vrea, de fapt, premierul Romaniei sa-l dea afara pe seful Casei Nationale de Pensii? Ludovic Orban a detaliat recent decizia sa. Motivul pentru care Orban vrea sa-l dea afara pe seful CNAS Premierul Ludovic Orban a anuntat azi faptul ca il va inlocui pe presedintele Casei .

3 motive pentru care sa iti pregatesti masina din timp pentru sezonul rece

O vorba veche din popor ne spune ca omul intelept isi face vara sanie si iarna car, vorba care denota faptul ca este bine sa fim intotdeauna pregatiti pentru a face fata provocarilor care pot aparea in viata noastra, indiferent despre ce tip de provocari vorbim.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )