Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul spital din Europa care trateaza coruptia este in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primul spital din Europa care trateaza coruptia este in Romania

Societatea romaneasca vrea un stat onest si fara coruptie, dar cand analizam datele despre diferitele forme de coruptie in sistemul sanitar romanesc, de la facilitatile pentru a avansa in listele de asteptare din Romania pana la atentiile pentru a prescrie un anumit medicament, ne dam seama ca fenomenul este mult mai amplu decat am crede, o adevarata plaga sociala care afecteaza familiile atunci cand traverseaza perioade vulnerabile in viata lor. continuă pe Ziarul Bursa

Scoala din Europa care nu le permite fetelor sa manance decat atunci cand termina baietii

Scoala musulmana Al-Hijrah din Birmingham discrimineaza fetele care studiaza acolo. in unitatea de invatamant elevele erau discriminate, iar la biblioteca scolii se gaseau numeroase carti care incitau la vi.

Diana i-a spus Da lui Costi pe un pat de spital din Bucuresti. A stiut din prima clipa ca este barbatul cu care vrea sa fie toata viata. Stie ca poate sa-l piarda, dar are un ultim vis in caz ca va muri. Toata lumea a plans cand l-a aflat

Pe un pat de spital, cu o paloare specifica oamenilor bolnavi, dar cu o stralucire venita din interior, Diana, o tanara de 35 de ani, din Bucuresti, imbracata in rochie de mireasa, asteapta cu emotie.

Criminalul din Arad, care si-a decapitat victima, planuise de mai mult timp oribila crima

Criminalul de 32 de ani din Arad care a intrat peste o familie in Sanandrei si l-a decapitat pe un barbat de 44 de ani cu drujba vorbeste cu calm despre crima comisa. Ba mai mult, conform anchetatorilor, el si-a.

Ozzy Osbourne, internat la spital din cauza unor complicatii aparute pe fondul gripei

Ozzy Osbourne a fost spitalizat recent din cauza unor complicatii aparute pe fondul gripei. Anuntul a fost facut de sotia lui, Sharon Osbourne, miercuri noaptea. Se pare ca muzicianul a fost internat pe 4.

Victor l-a vazut pe escrocul italian operand intr-un spital din Bucuresti. Cand a realizat ce face, s-a ingrozit

Un chirurg estetician din Bucuresti, Victor Schwartz, sustine ca l-a vazut de mai multe ori in sala de operatie pe falsul chirurg italian si ca acesta, pe langa faptul ca nu avea studii, nici macar nu se.

Eurostat: Copiii din Romnia sunt cei mai sanatosi din Europa / Peste 99% dintre copiii sub 16 ani au stare de sanatate buna sau foarte buna

Copiii din Romania erau, in 2017, cei mai sanatosi din Europa, potrivit Eurostat, procentul celor care nu sunt bolnavi depasind 99% la toate categoriile de varste.

Italienii inchid cea mai mare tabara de migranti din Europa. Ce se intampla cu toti acei oameni

Autoritatile italiene au inceput joi sa transfere migranti din tabara de la Mineo Sicilia) catre alte astfel de structuri din insula, dupa ce ministrul de interne Matteo Salvini a decis ca aceasta tabara de.

Fuziunea unora dintre cele MAI MARI companii foreviare din Europa, INTERZISA de Comisia Europeana in ciuda unei sustineri puternice a Frantei si Germaniei

Fuziunea dintre companiile feroviare gigant Siemens si Alstom a fost interzisa de Comisia Europeana pe motiv ca ar fi afectata concurenta din domeniu, se arata intr-un comunicat de presa al Comisiei Europene,.

Destinatii de vacanta: Top 5 cele mai bune statiuni de schi din Europa

Pentru iubitorii sporturilor de iarna, o vacanta de schi ideala inseamna statiuni putin aglomerate, partii bine intretinute, solutii de transport pe cablu, hoteluri si restaurante ireprosabile, dar si piesaje spectaculoase. In Europa, statiunile de.

Cetateanul italian care pretindea ca este doctor, prins de politisti

Cetateanul italian care pretindea ca este doctor a fost depistat, astazi, de politisti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )