Libnet.ro
UNICEF

16:00

Primul test al unui vaccin impotriva coronavirusului va fi facut luni la Seattle

Adevărul Adevărul,
Primul test al unui vaccin impotriva coronavirusului va fi facut luni la Seattle

Primul participant la un studiu clinic pentru un vaccin impotriva noului coronavirus va primi o doza experimentala luni, la Seattle, potrivit unui oficial guvernamental, scrie AP. continuă pe Adevărul

Primul test pentru un vaccin impotriva coronavirusului a inceput. Validarea sa va dura intre 12 si 18 luni

Primul test clinic pentru un vaccin impotiva noului coronavirus a inceput luni in SUA, la Institutul pentru Studii Medicale din Seattle. Primul participant la test, va primi luni doza experimentala si va dura.

Cursa contracronomentru pentru gasirea unui vaccin impotriva coronavirusului SARS-CoV-2: vesti noi din Israel si Canada

Un laborator din Israel urmeaza sa anunte in cateva zile dezvoltarea unui vaccin impotriva coronavirusului SARS-CoV-2, scrie presa israeliana.

UPDATE SUA: Primul test clinic in curs pentru un vaccin impotriva coronavirusului

Primul test clinic pentru testarea unui vaccin impotriva noului coronavirus a inceput luni in Seattle, au anuntat autoritatile sanitare americane, preluate de AFP.

ISRAEL anunta crearea unui vaccin impotriva COVID-19

Institutul pentru Cercetari Biologice din Israel e asteptat sa anunte in cateva zile un vaccin anti-coronavirus.

Comisia Europeana ofera finantare de pana la 80 de milioane de euro unei companii germane pentru a intensifica dezvoltarea si productia unui vaccin impotriva COVID-19

Comisia Europeana va oferi un sprijin financiar in valoare de pana la 80 de milioane de euro catre CureVac, un dezvoltator de vaccinuri inovatoare din Tubingen, Germania, pentru a intensifica dezvoltarea si productia unui vaccin impotriva COVID-19. Presedinta Comisiei, Ursula von der Leyen, si comisarul pentru inovare, cercetare, cultura, educatie si tineret, Mariya Gabriel, au discutat cu managementul CureVac prin videoconferinta.

CORONAVIRUS: PRIMUL TEST pentru COVID-19 al presedintelui Braziliei ar fi fost POZITIV

Momente dificile pentru presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro. in comunicatul televizat de joi, acesta a aparut cu o masca de protectie pe fata, iar vineri a fost facut anuntul potrivit caruia primul test.

Coronavirus: Cursa contra cronometru pentru gasirea unui vaccin. Britanicii considera ca sunt foarte aproape

Cercetatori din intreaga ume sunt in cautarea unui antidot impotriva nouui coronavirus din Wuhan care a bagat in carantina multe tari europene. Britanicii au anuntat ca au efectuat cu succes teste pe soarecii de laborator.

IN LUPTA IMPOTRIVA CORONAVIRUSULUI: Cristiano Ronaldo transforma gratuit hotelurile sale in spitale si plateste salariile medicilor

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo isi va transforma hotelurile din Portugalia in spitale pentru a ajuta la lupta impotriva coronavirusului, anunta cotidianul spaniol Marca.

Coronavirus - Experti britanici au testat cu succes pe soareci un vaccin impotriva COVID-19

O echipa de cercetatori de la universitatea Imperial College din Londra crede ca este foarte aproape de a putea dezvolta un vaccin impotriva COVID-19, dupa ce a fost testat cu succes pe soarecii din laborator, informeazaThe Daily Express, citat de EFE.

Coronavirus: Comisia Europeana ofera un sprijin financiar de pana la 80 milioane de euro companiei CureVac pentru un vaccin

Comisia Europeana a oferit luni un sprijin financiar de pana la 80 milioane de euro companiei CureVac din Tuebingen, Germania, care dezvolta vaccinuri inalt inovative, pentru a accelera dezvoltarea si producerea unui vaccin impotriva coronavirusului in Europa, informeaza executivul european, citat de Agerpres. Citeste si: Rivalitate Washington - Berlin pentru un laborator german care cauta un vaccin pentru coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )