Libnet.ro
UNICEF

20:15

Primul transfer din era Koeman la Barcelona

Online Sport Online Sport,
Primul transfer din era Koeman la Barcelona

Clubul catalan l-a prezentat, joi, pe mijlocasul Pedro Gonzalez, cunoscut in media spaniola cu prescurtarea de Pedri. continuă pe Online Sport

Oficial. Primul transfer facut de Pablo Cortacero la Dinamo este un fost fotbalist de la FCSB

Dinamo face primul transfer in era spaniola. Vlad Achim, fost fotbalist al celor de la FC FCSB, a semnat un contract valabil pe doi ani cu formatia din Stefan cel Mare. Achim, 31 de ani, ajunge la Dinamo din postura de jucator liber de contract, dupa ce intelegerea cu Viitorul a expirat in urma cu .

Prima mutare a Barcelonei in era Koeman

Barcelona se orienteaza spre viitor dupa rusinea istorica traita in sferturile Champions League.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 UCM Resita a inregistrat pierderi de 14,7 milioane lei

Compania UCM Resita, specializata in productia de motoare si turbine, a inregistrat in primul semestru al acestui an o pierdere neta de 14,728 milioane lei, fata de o pierdere de 819. 281 lei in perioada similara din 2019.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Companiile de IT and C si sectorul bancar si financiar, cele mai active pe piata inchirierilor de birouri

Companiile de IT and C si computers au fost cele mai active pe piata inchirierilor de spatii de birouri din Bucuresti, generand peste 40% din cerere in primul semestru al acestui an, urmate de sectorul bancar si financiar, cu un sfert din suprafata contractata si de companiile din domeniul medical si farma, cu circa 9%.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Fondul suveran de investitii al Norvegiei a pierdut peste 21 de miliarde de dolari

Fondul suveran de investitii al Norvegiei, cel mai mare fond de acest fel din lume in conditiile in care detine active de peste 1. 100 miliarde de dolari.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )