Libnet.ro
UNICEF

21:15

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Companiile de IT and C si sectorul bancar si financiar, cele mai active pe piata inchirierilor de birouri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Companiile de IT and C si sectorul bancar si financiar, cele mai active pe piata inchirierilor de birouri

Companiile de IT and C si computers au fost cele mai active pe piata inchirierilor de spatii de birouri din Bucuresti, generand peste 40% din cerere in primul semestru al acestui an, urmate de sectorul bancar si financiar, cu un sfert din suprafata contractata si de companiile din domeniul medical si farma, cu circa 9%. continuă pe Ziarul Bursa

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 UCM Resita a inregistrat pierderi de 14,7 milioane lei

Compania UCM Resita, specializata in productia de motoare si turbine, a inregistrat in primul semestru al acestui an o pierdere neta de 14,728 milioane lei, fata de o pierdere de 819. 281 lei in perioada similara din 2019.

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2020 Fondul suveran de investitii al Norvegiei a pierdut peste 21 de miliarde de dolari

Fondul suveran de investitii al Norvegiei, cel mai mare fond de acest fel din lume in conditiile in care detine active de peste 1. 100 miliarde de dolari.

MAI MULT DECAT DUBLU FATA DE REZULTATUL PRIMULUI SEMESTRU DIN 2019 Alumil - profit net de 0,57 milioane lei, la jumatatea anului

Furnizorul de profile din tamplarie din aluminiu Alumil Rom Industry ALU) a raportat, pentru primul semestru al anului, un profit net de 0,57 milioane de lei, mai mult decat dublu fata de cele 0,255 milioane lei, de la finele lunii iunie a anului trecut, se arata in raportul companiei remis le finele saptamanii trecute Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN PRIMELE SAPTE LUNI DIN 2020 Garda Nationala de Mediu a aplicat amenzi de peste 42,2 milioane de lei

Comisarii de mediu au aplicat, in primele sapte luni din 2020, amenzi in valoare de 42,275 milioane de lei, in crestere cu 36,34% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Vedetele care candideaza la primarie. Alegerile locale din 2020 au nume grele pe lista candidatilor

Ce nume grele sunt pe listele alegerilor locale din 2020? Cateva din persoanele din showbiz si-au incercat si ele norocul. Care sunt sansele lor? Alegeri locale 2020: Ce vedete candideaza la primarie? Potop de vedete pe listele de la alegerile locale din 2020! Din ce in ce mai multe personaje cunoscute lumii intregi au parasit .

FaRa Sa FIE AFECTATa SEMNIFICATIV DE PANDEMIA DE COVID-19 Transilvania Constructii raporteaza un profit in crestere cu 27%, pentru primul semestru

Transilvania Constructii COTR) a raportat, pentru primele sase luni ale acestui an, un profit net de aproape 5,48 milioane de lei, in crestere cu 27,3% fata de cel din aceeasi perioada a anului trecut, in conditiile in care veniturile din exploatare au urcat cu circa 9%, la 20,13 milioane de lei, se arata in raportul de ieri al companiei ce se ocupa in principal cu inchirieri de imobliare, postat pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

IN PRIMUL SEMESTRU Profitul Transelectrica urca de aproape patru ori, la 116 milioane lei

Transportatorul national de energie electrica Transelectrica TEL) a raportat, pentru primele sase luni ale acestui an, un profit net de 116 milioane lei, de aproape patru ori mai mare decat cel din prima jumatate a anului trecut, cand rezultatul net al companiei a fost de 30 milioane lei.

Cel mai modern bazin de inot semiolimpic din Romania, inaugurat in Sectorul 4. Primarul Daniel Baluta: Copiii din sector au acces liber. Va fi o baza de selectie dosebita pentru viitorii campioni (FOTO)

Un modern bazin de inot semiolimpic si o sala de sport dotata cu echipamente care sa faciliteze activitatile sportive au fost inaugurate, joi, la scoala 190 din Bucuresti, de Primarul Sectorului 4, Daniel.

Primul transfer din era Koeman la Barcelona

Clubul catalan l-a prezentat, joi, pe mijlocasul Pedro Gonzalez, cunoscut in media spaniola cu prescurtarea de Pedri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )