Libnet.ro
UNICEF

17:15

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Tranzactiile cu gaze naturale au prezentat o intensificare evidenta fata de perioada similara a anului trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Tranzactiile cu gaze naturale au prezentat o intensificare evidenta fata de perioada similara a anului trecut

Tranzactiile cu gaze naturale au prezentat, in primul trimestru al anului, o intensificare evidenta fata de perioada similara a anului precedent, perioada aflata sub nefericita incidenta a OUG 114, se arata intr-un comunicat al Bursei Romane de Marfuri, remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Piata gazelor in primul trimestru: Preturile, in scadere continua

In primul trimestru al anului, tranzactiile cu gaze naturale au prezentat o intensificare evidenta fata de perioada similara a anului precedent, perioada aflata sub nefericita incidenta a OUG 114, se arata intr-o analiza a Bursei Romane de Marfuri. Pe pietele spot, preturile medii ponderate pentru lunile ian. -martie au cunoscut o scadere continua, de la 70,8 leiMWh in ianuarie, la 66,4 leiMWh in febr. , respectiv 59,6 leiMWh in luna martie.

Primul membru din familie regala, ucisa de virusul nemilos. Cine era Printesa Rosie

Una dintre rudele Regelui Felipe al VI-lea a murit la Paris. Este vorba despre Principesa Maria Teresa Bourbon-Parma, in varsta de 86 de ani, internata intr-un spital din Paris si infectata cu coronavirus. Anuntul trist a fost facut de fratele ei, Principele Sixtus Henry de Bourbon-Parma. Primul membru din familie regala, ucisa de virusul nemilos.

ONRC: Insolventele au scazut cu 13,18% in primele doua luni din 2020

Numarul societatilor comerciale si persoanelor fizice autorizate intrate in insolventa a scazut cu 13,18% in primele doua luni din 2020, comparativ cu anul anterior, la 856 insolvente, conform datelor centralizate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC).

AGENTIILE DE PRESA: Salonul Auto de la Paris din 2020 a fost anulat din cauza pandemiei

Salonul Auto de la Paris, cunoscut oficial sub numele Mondial de l and Automobile, un eveniment important in industria auto mondiala care urma sa aiba loc la inceputul lunii octombrie la Paris, a fost anulat in forma sa actuala din cauza epidemiei de COVID-19, au anuntat luni organizatorii, transmite AFP.

Ordonanta militara 4 din 2020. Document oficial de la Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, duminica, 29 martie 2020, ordonanta militara 4 din 2020 care prevede noi masuri pentru combaterea raspandirii infectarilor cu coronavirus in Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )