Libnet.ro
UNICEF

19:00

Prin ce trece fiica Adinei Buzatu, din cauza covid-19. Stilista vedetelor a rupt tacerea

Playtech Playtech,
Prin ce trece fiica Adinei Buzatu, din cauza covid-19. Stilista vedetelor a rupt tacerea

Adina Buzatu si fiica sa, Sara, au devenit victime ale masurilor europene de carantina Covid 19. Prin ce trece fiica Adinei Buzatu, din cauza covid-19 Sara, fiica Adinei Buzatu, si-a aniversat ziua de nastere intr-un mod cu totul atipic. Aflata la studii in Marea Britanie, unde urmeaza un master, fiica stilistei s-a vazut nevoita sa-si . continuă pe Playtech

Restrictii noi in Bucuresti: ce afaceri se inchid din cauza covid-19. Anuntul a fost facut acum

Noi restrictii din Bucuresti dau peste cap planurile afaceristilor. Ce afaceri se inchid din cauza coronavirusului? Autoritatile au anuntat recent noua modificare. Afaceri inchise in Bucuresti din cauza COVID-19 Restaurantele si cafenelele se inchid de miercuri in Bucuresti. O exceptie e reprezentata de regimul hotelier, dar numai pentru cei deja cazati. De asemenea, in jurul .

Doi pacienti cu COVID-19 internati la Terapie Intensiva in Bucuresti si Bacau, transferati la Botosani din cauza lipsei locurilor

Situatie alarmanta din cauza cresterii numarului de cazuri de Covid-19. Din cauza aceasta, doi pacienti infectati cu noul coronavirus si internati la terapie intensiva la spitale din Bucuresti si Bacau au.

Caz socant la Maramures. Un barbat si-a injunghiat fratele mai mic din cauza unui loc de parcare

Scene rupte din filmele de groaza au avut loc in judetul Maramures. Un barbat in varsta de 33 de ani si-a injunghiat fratele mai mic din cauza unui loc de parcare. in urma teribilului incident, victima a.

Germania a adaugat Romania pe lista regiunilor riscante din cauza infectiei cu Covid-19

Romania, Georgia, Iordania si Tunisia sunt tarile adaugatede Germaniape lista regiunilor riscante din cauza infectiei cu Covid-19. De asemenea, cei care se intorcdin aceste tari.

Tot mai multe judete impun restrictii din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19

Tot mai multe judete impun restrictii din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19. in mai multe judete se inchid restaurantele, cafenelele si salile de jocuri de noroc, iar masca devine obligatorie in zona scolilor. in Suceava, la slujbele religioase de la bisericile din judet vor putea participa doar localnicii. Noi restrictii in Capitala: Se inchid barurile, cluburile, discotecile, salile de jocuri de noroc. Masca, obligatorie in jurul scolilor pe o raza de 50 de metri Restrictii si in 13 localitati din jurul Capitalei: Se inchid restaurantele, cafenelele, cluburile.

Polonia impune Gazprom o amenda de peste 7,6 miliarde de dolari din cauza Nord Stream 2

Autoritatea pentru Concurenta din Polonia UOKiK) a anuntat miercuri ca a amendat grupul rus Gazprom cu 29 miliarde zloti zloti 7,61 miliarde de dolari), din cauza ca a construit gazoductul Nord Stream 2 fara aprobarea UOKiK, conform Agerpres.

Blue Air anunta modificari in orarele de zbor, din cauza restrictiilor provocate de pandemie. Pasagerii care au bilete rezervate sunt cei mai afectati

Reprezentantii companieiaeriane Blue Air au anuntat ca vor exista modificari in programul de zbor, din cauza noilor restrictii de circulatie impuse de statele din Europa, in contextul in care numarul de pe.

Alex Velea s-a certat cu Mario Fresh din cauza Alexiei Eram. Ce vina are Antonia in tot scandalul momentului

Ce sa mai, e razboi mare intre Lino Golden, Mario Fresh si Alexia Eram cu Alex Velea si Antonia. Se pare ca Lino Golden si Mario Fresh, copiii de suflet ai lui Alex Velea l-au parasit pe cel care i-a lansat si nu au facut-o intr-un mod prea elegant. Alex Velea s-a certat cu Mario .

Donald Trump a fost externat dupa trei zile de spitalizare din cauza infectiei cu COVID-19. Cum se simte presedintele american (VIDEO)

Donald Trump a fost externat luni seara, din spitalulunde si-a petrecut ultimele trei zile din cauza noului coronavirus. Acesta a fost transportat cu un elicopter la Casa Alba, iar imediat ce a ajuns si-a scos.

Filmarile pentru Jurassic World: Dominion s-au suspendat din cauza COVID-19

Filmarile pentru Jurassic World: Dominion au fost suspendate dupa ce mai multe persoane din echipa au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, potrivit News. ro. Anuntul ca filmarile se amana a fost.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )