Libnet.ro
UNICEF

00:07

Donald Trump a fost externat dupa trei zile de spitalizare din cauza infectiei cu COVID-19. Cum se simte presedintele american (VIDEO)

B1 B1,
Donald Trump a fost externat dupa trei zile de spitalizare din cauza infectiei cu COVID-19. Cum se simte presedintele american (VIDEO)

Donald Trump a fost externat luni seara, din spitalulunde si-a petrecut ultimele trei zile din cauza noului coronavirus. Acesta a fost transportat cu un elicopter la Casa Alba, iar imediat ce a ajuns si-a scos. continuă pe B1

VIDEO: Donald Trump a fost externat, dupa trei zile petrecute in spital El si-a scos masca pentru a fi fotografiat

Presedintele american Donald Trump, diagnosticat cu COVID-19, a fost externat dupa trei zile petrecute in spital si s-a intors la Casa Alba. Imediat ce a ajuns, Trump si-a scos masca, intr-un moment regizat, pentru a fi fotografiat de jurnalisti. El si-a pus masca in buzunar si asa a intrat in cladire, desi, oficial, inca este bolnav de COVID-19, potrivit NBC.

Donald Trump, aspru criticat dupa ce a iesit din spital pentru a-si saluta sustinatorii. Care a fost reactia oamenilor. VIDEO

Imagini fara precedent vin din SUA, acolo unde presedintele american a iesit din spital pentru le multumi sustinatorilor adunati in fata institutiei medicale Walter Reed, acolo unde este internat. Donald Trump si-a facut aparitia la bordul unui SUV de culoare neagra, fiind insotit de un membru al echipei de securitate. Chiar daca amandoi purtau masca, .

Donald Trump, tinta ironiilor dupa ce pare sa semneze o hartie goala intr-o fotografie postata de Casa Alba

Presedintele american Donald Trump este tinta ironiilor in social media, dupa ce Casa Alba a postat imagini cu el la spitalul Walter Reed, semnand ceea ce pare sa fie o hartie alba.

Donald Trump s-a intors la Casa Alba. Si-a dat masca jos si a transmis un mesaj: Ca lider a trebuit sa risc. Nu lasati COVID-19 sa va domine vietile

Presedintele american Donald Trump a revenit luni noapte la Casa Alba dupa trei zile de spitalizare si tratament la spitalul militar Walter Reed. Trump si-a dat masca jos cand a ajuns la balconul resedintei sale de la Casa Alba si a salutat, dar a tinut sa transmita si un mesaj.

Femeia omorata si aruncata in prapastie de iubitul gelos era pe lista persoanelor cautate. Politia i-a anuntat disparitia dupa trei zile

Florentina Madalina Nitoc, femeia al carei cadavru a fost descoperit sambata dimineata intr-o prapastie din comuna Cosminele, avea 35 de ani, iar rudele o cautau de la inceputul saptamanii trecute. Politia a anuntat public disparitia dupa trei zile.

Focar de coronavirus la Casa Alba. Reporterii acreditati au intrat in panica. Donald Trump: Ma simt grozav! (VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a revenit la Casa Alba dupa trei zile de stat in spital, in urma infectarii cu coronavirus. Desi contagios si inca aflat sub tratament, el si-a dat jos masca de protectie s.

Donald Trump, tinta ironiilor dupa ce pare sa semneze o hartie goala intr-o fotografie postata de Casa Alba

Presedintele american Donald Trump este tinta ironiilor in social media, dupa ce Casa Alba a postat imagini cu el la spitalul Walter Reed, semnand ceea ce pare sa fie o hartie alba.

Alegeri SUA 2020. Trump, contagios si fara masca

Donald Trump este din nou criticat dupa ce, ajuns la Casa Alba dupa trei zile de spitalizare, si-a scos masca, pentru a saluta echipajul elicopterului care-l adusese de la Centrul Medical Walter Reed.

Donald Trump ar putea fi externat luni

Medicii Sean Conley si Brian Garibaldi au declarat, duminica, la Walter Reed National Military Medical Center, ca starea presedintelui SUA, Donald Trump, se imbunatateste si ca liderul de la Casa Alba ar putea fi externat luni. Trump a avut doua episoade trecatoare de scadere a saturatiei de oxigen si a inceput tratamentul cu dexametazona, a precizat Conley, potrivit News. ro.

Donald Trump, criticat de medici dupa ce a parasit spitalul pentru a-si saluta sustinatorii, desi este infectat cu coronavirus

Presedintele Donald Trump a parasit duminica pentru scurt timp camera de spital de la Centrul Medical Militar National Walter Reed, unde este tratat pentru Covid-19, pentru a trece pe langa un grup de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )