Libnet.ro
UNICEF

01:05

Principala gara din Washington, Union Station, evacuata pentru scurt timp dupa o alerta cu bomba

România Liberă România Liberă,
Principala gara din Washington, Union Station, evacuata pentru scurt timp dupa o alerta cu bomba

Politia a anuntat ca nu a gasit nimic si a permis calatorilor sa se intoarca dupa ce principala gara din Washington, Union Station, a fost evacuata pentru scurt timp miercuri in urma unei alerte cu bomba, informeaza Reuters, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

SUA: Principala gara din Washington, evacuata dupa o alarma falsa cu bomba

Principala gara feroviara din Washington, Union Station, a fost evacuata miercuri noapte dupa o alerta cu bomba, a declarat un ofiter de politie pentru Reuters. Avem o.

Principala gara din Washington, evacuata dupa o alarma falsa cu bomba

Principala gara feroviara din Washington, Union Station, a fost evacuata ieri noapte dupa o alerta cu bomba, a declarat un ofiter de politie pentru Reuters.

in Canada, lesbienele sunt considerate fierbinti, in Arabia Saudita o sa mori. O companie de nisipuri petroliere din Alberta cere scuze public pentru o reclama cu conexiuni politice (FOTO)

O companie de nisipuri petroliere din Alberta a cerut scuze pentru un anunt in care a spus ca combustibilul canadian ar trebui sa fie preferat in defavoarea gazului din Arabia Saudita, deoarece.

Directorul Directiei Patrimoniu din Primaria Ploiesti, urmarit penal pentru luare de mita

Directorul Directiei Patrimoniu din Primaria Ploiesti, Florin Petrache, este urmarit penal de procurorii DNA Ploiesti pentru luare de mita, acesta fiind cercetat sub control judiciar, potrivit unui comunicat de presa al DNA, remis redactiei.

BestValue din aeroporturi permite livrarea online pentru produsele cu preturi duty free

BestValue, retea de magazine Travel Retail situate in aeroporturi, lanseaza, in premiera, un nou model de business, ce permite celor care calatoresc cu avionul sa achizitioneze online produsele disponibile in magazinele fizice inca din momentul in care.

Donald Trump, declaratie socanta despre actele teroriste din Franta: Este vina lor. Pentru ca au autorizat unor persoane sa vina pe teritoriul lor

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, considera ca francezii, care au o tara complet distrusa de terorism, vor fi supusi unor controale mai riguroase pentru a putea intra in SUA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )