Libnet.ro
UNICEF

17:45

SUA: Principala gara din Washington, evacuata dupa o alarma falsa cu bomba

Antena3 Antena3,
SUA: Principala gara din Washington, evacuata dupa o alarma falsa cu bomba

Principala gara feroviara din Washington, Union Station, a fost evacuata miercuri noapte dupa o alerta cu bomba, a declarat un ofiter de politie pentru Reuters. Avem o. continuă pe Antena3

Principala gara din Washington, evacuata dupa o alarma falsa cu bomba

Principala gara feroviara din Washington, Union Station, a fost evacuata ieri noapte dupa o alerta cu bomba, a declarat un ofiter de politie pentru Reuters.

Principala gara din Washington, Union Station, evacuata pentru scurt timp dupa o alerta cu bomba

Politia a anuntat ca nu a gasit nimic si a permis calatorilor sa se intoarca dupa ce principala gara din Washington, Union Station, a fost evacuata pentru scurt timp miercuri in urma unei alerte cu bomba, informeaza Reuters, preluata de Agerpres.

Alerta in SUA! O sectie de politie din Miami, evacuata din cauza unui pachet suspect (VIDEO)

Sectia de politie din Miami, Statele Unite ale Americii, a fost complet evacuata, dupa raportarea existentei un pachet suspect, potrivit miami. cbslocal. com. Un elicopter survola zona, iar mai multe echipe de.

Statia de metrou Golders Green din Londra, redeschisa dupa o alerta falsa

Statia de metrou Golders Green din Londra s-a redeschis astazi dupa ce un vehicul abandonat a fost verificat de politia londoneza si s-a decis ca nu reprezinta o amenintare de securitate, relateaza Reuters.

Ancheta la Maternitatea din Piatra-Neamt dupa moartea unui bebelus

Ancheta de proportii la Maternitatea de la Piatra-Neamt dupa ce un bebelus a murit la cateva zile dupa nastere, iar fratele lui geaman s-a imbolnavit. Inspectorii de Sanatate Publica vor sa stie daca a fost vorba despre o infectie luata de la spitalm informeaza DIGI24.

Ancheta la Maternitatea din Piatra-Neamt dupa moartea unui bebelus

Ancheta de proportii la Maternitatea de la Piatra-Neamt dupa ce un bebelus a murit la cateva zile dupa nastere, iar fratele lui geaman s-a imbolnavit. Inspectorii de Sanatate Publica vor sa stie daca a fost vorba despre o infectie luata de la spital, informeaza DIGI24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )