Libnet.ro
UNICEF

17:00

Vladimir Putin iese din nou la atac: Mesaj cu subinteles pentru Romania

B1 B1,
Vladimir Putin iese din nou la atac: Mesaj cu subinteles pentru Romania

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat ca Rusia va reactiona in fata avansarii infrastructurii NATO si aparitiei de aparare antiracheta al Statelor Unite in aproprierea granitelor. continuă pe B1

Vladimir Putin rupe tacerea. De ce a fost la nunta din Austria

Presedintele rus Vladimir Putin si-a aparat miercuri vizita strict privata din Austria unde a participat la nunta sefei diplomatiei austriece Karin Kneissl, sustinuta de partidul de extrema-dreapta FPo,.

Vladimir Putin: Sanctiunile americane, contraproductive

Presedintele rus Vladimir Putin a apreciat miercuri drept contraproductive si lipsite de sens sanctiunile americane care vizeaza Rusia si care au fost inasprite in ultimele saptamani, dupa summitul cu Donald Trump, scrie AFP.

Rusia se pregateste de RAZBOI: Exercitii militare de o amploare FARA PRECEDENT, la ordinul lui Vladimir Putin

Rusia pare a se pregati de tazboi. Presedintele Vladimir Putin a dat ordin sa fie demarata o inspectie inopinata, de 5 zile, privind pregatirea de lupta, in cadrul fortelor din districtele militare din.

Vladimir Putin, miscare-bomba. Efecte directe in Romania

Presedintele Vladimir Putin a petrecut aproape doua ore la nunta ministrului de externe austriac, Karina Kneissl, sambata, la Gamlitz, un sat viticol din regiunea Graz, in sud-estul Austriei. Anuntul surpriza.

VIDEO Reverenta ampla a sefei diplomatiei austriece n fata lui Vladimir Putin strneste ample polemici

Polemici mari in Austria, dupa ce sefa diplomatiei austriece Karin Kneissl FPo, extrema dreapta) i-a multumit presedintelui rus Vladimir Putin cu o ampla reverenta, la nunta sa care a avut loc sambata, scrie AFP.

Darius Valcov, nou atac privind datoriile uriase de la Realitatea TV. Eminenta cenusie a PSD uita sa spuna de ce actuala putere nu face nimic in aceasta privinta

Darius Valcov, consilierul premierul Viorica Dancila si eminenta cenusie din spatele programului economic al PSD, a revenit cu un nou atac la adresa postului Realitatea TV, pe care il numeste SRI.

Eminenta cenusie a PSD, nou atac privind datoriile uriase de la Realitatea TV: Gata cu escrocii! Cine mine? Valcov, Misa sau Gusa?

Darius Valcov, consilierul premierul Viorica Dancila si eminenta cenusie din spatele programului economic al PSD, a revenit cu un nou atac la adresa postului Realitatea TV, pe care il numeste SRI.

Bella Hadid aduce din nou moda blugilor evazati din anii 2000

Bella Hadid marcheaza intoarcerea blugilor evazati pe care ii purtam cu atata mandrie in anii 2000.

Guccifer, hackerul care a spart contul familiei fostului presedinte al SUA, din nou in fata procurorilor. Americanii cer extradarea sa (VIDEO)

Celebrul hacker Guccifer, pe numele sau adevarat Marcel Lazar Lehel, a ajuns din nou in fata procurorilor. Hackerul, inchis la penitenciarul Barcea pentru 7 ani, a fost adus cu salvarea la Curtea de Apel Alba.

Trump spune ca, cel mai probabil, se va ntlni din nou cu Kim Jong Un

Donald Trump a spus luni ca, cel mai probabil, se va intalni din nou cu Kim Jong Un, in acelasi timp aparandu-si eforturile de a convinge Coreea de Nord sa renunte la armele nucleare.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )