Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat din nou

Adevărul Adevărul,
Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost arestat din nou

Principalul opozant al Kremlinului Aleksei Navalnii a fost arestat, sambata, la Moscova, in fata locuintei sale, a anuntat purtatorul sau de cuvant, Kira Iarmis, pe Twitter. continuă pe Adevărul

Opozantul rus Aleksei Navalnii, retinut la Moscova

Aleksei Navalnii, principalul opozant rus fata de regimul lui Vladimir Putin, a fost retinut la Moscova, a anuntat sambata pe Twitter purtatoarea lui de cuvant, Kira Iarmis, relateaza Reuters. Iarmis a.

Opozantul rus Aleksei Navalnii a fost retinut din nou

Principalul opozant al Kremlinului Aleksei Navalnii a fost retinut, sambata, la Moscova, in fata locuintei sale, in urma manifestatiei din 28 ianuarie, a anuntat purtatorul sau de cuvant, Kira Iarmis, pe Twitter. El a fost retinut in timp ce se pregatea sa plece de la Moscova pentru a-si vizita familia si a fost ranit la un deget in timpul operatiunii.

Principalul opozant al lui Vladimir Putin, ARESTAT din nou

Aleksei Navalnii, principalul opozant al presedintelui rus Vladimir Putin, a fost din nou arestat. Purtatoarea de cuvant a lui Navalnii a anuntat sambata ca acesta a fost retinut la Moscova si dus la o.

Italia: Un roman a fost arestat dupa ce a agresat o femeie intr-un spital

Un roman din Italia, in varsta de 35 de ani, a fost arestat, miercuri, fiind acuzat ca a agresat o femeie intr-un spital. Carabinierii au descins intr-o unitate spitaliceasca din Ancona, pentru a-l aresta pe.

Dascalul din Iasi, care si-a incendiat sotia, a fost arestat de oamenii legii

Crima ingrozitoare in judetul Iasi! Dascalul bisericii din Ciortesti a fost arestat dupa ce i-a dat foc sotiei sale, apoi a lasat-o sa moara dupao zi intreaga de chinuri groaznice. Mai mult, in.

Cosmin Contra, din nou la cutite cu Gica Hagi. Ianis nu poate sa faca pasul la nationala mare. Poate sa ajute la tineret!

Desi Cosmin Contra anuntase ca relatiile cu Gica Hagi au revenit la normalitate, dupa scandalul de acum cateva luni, selectionerul nationalei Romaniei a luat o decizie care va atrage, cel mai probabil, din nou.

Bella Hadid aduce din nou moda blugilor evazati din anii 2000

Bella Hadid marcheaza intoarcerea blugilor evazati pe care ii purtam cu atata mandrie in anii 2000.

Un copil de 5 ani a fost scos din apa inconstient, la Constanta

Un copil, in varsta de 5 ani, a fost scos din apa inconstient, la Constanta, vineri, in dreptul plajei 3 Papuci. Echipajele de salvare SMURD ii fac manevre de resuscitare, dupa ce copilul nu a raspuns la.

Panica la bordul unui avion. Pasagerii au fost intorsi din drum

Au fost momente de panica la bordul unui avion care a decolat din Bucuresti spre Oradea. Aeronava cu 70 de pasageri a fost intoarsa din drum dupa ce, in zbor, s-a declansat alerta de depresurizare a.

Un cetatean rus a fost arestat la Berlin pentru ca ar fi pregatit un atentat in Germania

Justitia germana a anuntat miercuri ca a arestat un presupus jihadist rus, suspectat ca a pregatit in 2016 un atentat in tara impreuna cu un complice francez, Clement Baur, aflat in detentie in alt caz la Marsilia, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )