Libnet.ro
UNICEF

08:15

Printesa Charlene de Monaco cele mai stilate aparitii din ultimul an

ADPM ADPM,
Printesa Charlene de Monaco cele mai stilate aparitii din ultimul an

De cand a devenit printesa, Charlene de Monaco nu a dezamagit niciodata prin aparitiile sale. Este un veritabil etalon de stil si eleganta, iar astazi va invitam sa admiram impreuna cateva dintre cele mai reusite aparitii ale sale din ultimul an. continuă pe ADPM

Cele mai reusite aparitii red carpet in 2019

Evenimentele cu staif de anul acesta au excelat la capitolul aparitii vestimentare impresionante. Actrite, modele, cantarete, bloggerite de moda au stralucit pe covorul rosu in tinute senzationale. Iata cateva dintre cele mai reusite aparitii red carpet in 2019! .

Rise Project, ancheta jurnalistica despre Stapanii plajelor - cluburile coruptiei: Cele mai titrate cluburi din Mamaia au fost construite si functioneaza pe plajele retrocedate ilegal de catre Radu Mazare

Cele mai titrate cluburi din Mamaia au fost construite si functioneaza pe plajele retrocedate de Radu Mazare, pe vremea cand acesta era primar al Constantei, sustine Rise Project, in ancheta jurnalistica.

BURSA DE LA BUCURESTI, Una dintre cele mai performante burse din lume in 2019

In urma cu exact un an, actiunile companiilor romanesti se prabuseau pe fondul taxei pe activele financiare, in aceste zile taxa urmeaza sa fie eliminata iar Bursa de la Bucuresti este pe cale sa devina una din cele mai performante piete mondiale, informeaza Bloomberg.

BURSA DE LA BUCURESTI, Una dintre cele mai performante burse din lume

Actiunile companiilor romanesti se prabuseau pe fondul taxei pe activele financiare in urma cu un an, zilele acestea taxa urmeaza sa fie eliminata iar Bursa de la Bucuresti este pe cale sa devina una din cele mai performante piete mondiale, informeaza Bloomberg.

Rusia va testa pana la sfarsitul anului una dintre cele mai puternice arme din lume

Malka, una dintre cele mai puternice sisteme de artilerie autopropulsata din lume, este o versiune modernizata a 2S7 Pion. Poate trage 2,5 focuri pe minut si incarcatura sa este de opt proiectile fiind nevoie de cel putin 7 oameni pentru a folosi arma.

Cat de departe sunt parcurile unuia dintre cele mai dezvoltate orase din Romania fata de cele din strainatate. Ce le lipseste celor romanesti

O analiza a parcurilor din Timisoara facuta de catre unul dintre colaboratorii Urbanize Hub, pe criterii bine stabilite, demonstreaza inca o data ca spatiile de relaxare din Romania sunt inca departe de cele din strainatate.

Care au fost cele mai apreciate hoteluri din Romania in acest an

Turistii romani sunt din ce in ce mai exigenti cand vine vorba despre alegerea hotelului pentru petrecerea sarbatorilor de iarna sau a vacantelor impre, tot muna cu cei dragi, este concluzia unei analize realizata de platforma de rezervari hoteliere Travelminit. ro. in afara de confortul camerei de hotel, acestia isi mai doresc sa existe activitati in hotel, petreceri tematice si chiar evenimente dedicate celor mici.

Marele incendiu din martie 1847, unul dintre cele mai mari dezastre din istoria Bucurestiului. 15 oameni au murit si peste 1.800 de cladiri au ars

Incendiul din anul 1847 a fost unul dintre cele mai mai mari dezastre care s-au abatut asupra vechiului Bucuresti.

Cele mai poluate zone din Bucuresti, potrivit masuratorilor unor statii de monitorizare a calitatii aerului

Poluarea ne sufoca si ne imbolnaveste, insa pare sa fie elefantul din camera pentru autoritatile din Romania, care intarzie sa ia masuri in acest sens.

Numai de bine. Cele mai complexe implanturi din medicina dentara

Trei din zece romani nu mai au niciun dinte natural iar 33% dintre pacientii romani si-au pierdut deja 3 dinti pana la varsta de 40 de ani.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2772 seconds )