Libnet.ro
UNICEF

01:05

Printul Charles, deja cunoscut pentru apropierea sentimentala de Romania, le-a transmis un mesaj emotionant romanilor cu ocazia Pastelui (VIDEO)

B1 B1,
Printul Charles, deja cunoscut pentru apropierea sentimentala de Romania, le-a transmis un mesaj emotionant romanilor cu ocazia Pastelui (VIDEO)

Printul Charles de Wales le-a transmis, sambata seara, un mesaj video romanilor cu ocazia Pastelui, subliniind ca multi dintre cei care locuiesc in Marea Britanie joaca un rol indispensabil in sistemul. continuă pe B1

Printul Charles, mesaj pentru romani cu ocazia Pastelui ortodox

Printul Charles a adresat un mesaj de felicitare romanilor cu ocazia Pastelui ortodox si isi exprima dorinta de a reveni in Romania.

Printul Charles a transmis un mesaj de Paste pentru romani: Sunteti in gandurile si rugaciunile mele

Printul Charles, unul dintre cei mai apropiati prieteni ai Romaniei, a transmis un mesaj emotionant .

VIDEO Mesajul adresat romanilor de printul Charles cu ocazia Pastelui ortodox

Printul Charles a adresat un mesaj de felicitare romanilor cu ocazia Pastelui ortodox, evocand in acelasi timp criza de sanatate provocata de noul coronavirus.

VIDEO Printul Charles, mesaj catre romani de Paste: Stiu ca multi romani din Marea Britanie joaca un rol indispensabil in sistemul national de sanatate. Le suntem profund recunoscatori

Printul de Wales se adreseaza romanilor intr-un mesaj video cu ocazia Pastelui ortodox, in care evoca actuala criza sanitara si isi exprima dorinta de a reveni in Romania, dar si de a se intalni din nou cu membri ai comunitatii romanesti din Marea Britanie, transmite Agerpres. Redam integral mesajul video al Printului Charles inregistrat vineri la Birkhall, resedinta sa din Scotia, potrivit Clarence House.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )