Libnet.ro
UNICEF

22:00

Printul Charles, mesaj pentru romani cu ocazia Pastelui ortodox

Antena3 Antena3,
Printul Charles, mesaj pentru romani cu ocazia Pastelui ortodox

Printul Charles a adresat un mesaj de felicitare romanilor cu ocazia Pastelui ortodox si isi exprima dorinta de a reveni in Romania. continuă pe Antena3

VIDEO Printul Charles, mesaj catre romani de Paste: Stiu ca multi romani din Marea Britanie joaca un rol indispensabil in sistemul national de sanatate. Le suntem profund recunoscatori

Printul de Wales se adreseaza romanilor intr-un mesaj video cu ocazia Pastelui ortodox, in care evoca actuala criza sanitara si isi exprima dorinta de a reveni in Romania, dar si de a se intalni din nou cu membri ai comunitatii romanesti din Marea Britanie, transmite Agerpres. Redam integral mesajul video al Printului Charles inregistrat vineri la Birkhall, resedinta sa din Scotia, potrivit Clarence House.

Premierul Ludovic Orban, mesaj pentru romani cu ocazia Pastelui

Premierul Ludovic Orban a transmis, sambata, un mesaj romanilor cu prilejul Pastelui Ortodox si Greco-catolic.

Premierul Ludovic Orban, mesaj pentru romani cu ocazia Pastelui: Credinta ne poate ajuta sa transformam casa in biserica

Premierul Ludovic Orban a transmis, sambata, un mesaj romanilor cu prilejul Pastelui Ortodox si Greco-catolic.

VIDEO Mesajul adresat romanilor de printul Charles cu ocazia Pastelui ortodox

Printul Charles a adresat un mesaj de felicitare romanilor cu ocazia Pastelui ortodox, evocand in acelasi timp criza de sanatate provocata de noul coronavirus.

Raed Arafat, un nou mesaj pentru romani inainte de Paste: Acum ne batem joc de recomandari, la anul s-ar putea sa nu fim deloc

Doctorul Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a transmis in ajunul Sarbatorilor Pascale un mesaj de constientizare pentru toti romanii. Acesta le recomanda din suflet sa respecte deciziile autoritatilor pentru ca la anul sa poata petrece impreuna cu cei dragi sarbatorile. Raed Arafat, personalitatea publica .

Premierul Ludovic Orban, mesaj pentru romani cu ocazia sarbatorilor pascale: Suntem obligati ca toate eforturile pe care le facem sa fie sustinute in continuare

Premierul Ludovic Orban a transmis romanilor un mesaj de Paste, precizand ca in acest an, sarbatoarea invierii Domnului va fi una neobisnuita, in conditiile in care multi romani vor sta in izolare,.

Patriarhul Daniel, mesaj pentru romani inainte de Paste: Anul acesta tinem legatura cu bisericile prin rugaciune

Patriarhul Daniel le-a transmis un mesaj credinciosilor cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

Mesajul Printului Charles pentru romani, de Paste. Romania are un loc special in inima mea

Printul de Wales a adresat romanilor un mesaj video cu ocazia Pastelui ortodox. Printul Charles aminteste in mesaj si de criza sanitarain care ne aflam si spune ca de abia asteapta sa se intoarca in Romania. Mesajul Printului Charles pentru romani, de Paste. Romania are un loc special in inima mea Printul Charles a transmis .

Mesajul ambasadorului SUA la Bucuresti pentru romani cu ocazia Pastelui

Ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman afirma in mesajul adresat romanilor de Paste ca aceasta sarbatoare simbolizeaza nu numai renasterea, dar si venirea primaverii, urandu-le un Paste fericit din partea sa si a presedintelui Donald Trump.

Printul Charles, deja cunoscut pentru apropierea sentimentala de Romania, le-a transmis un mesaj emotionant romanilor cu ocazia Pastelui (VIDEO)

Printul Charles de Wales le-a transmis, sambata seara, un mesaj video romanilor cu ocazia Pastelui, subliniind ca multi dintre cei care locuiesc in Marea Britanie joaca un rol indispensabil in sistemul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )