Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Printul Charles, mesaj catre romani de Paste: Stiu ca multi romani din Marea Britanie joaca un rol indispensabil in sistemul national de sanatate. Le suntem profund recunoscatori

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Printul Charles, mesaj catre romani de Paste: Stiu ca multi romani din Marea Britanie joaca un rol indispensabil in sistemul national de sanatate. Le suntem profund recunoscatori

Printul de Wales se adreseaza romanilor intr-un mesaj video cu ocazia Pastelui ortodox, in care evoca actuala criza sanitara si isi exprima dorinta de a reveni in Romania, dar si de a se intalni din nou cu membri ai comunitatii romanesti din Marea Britanie, transmite Agerpres. Redam integral mesajul video al Printului Charles inregistrat vineri la Birkhall, resedinta sa din Scotia, potrivit Clarence House. continuă pe Hotnews

Printul Charles, mesaj pentru romani cu ocazia Pastelui ortodox

Printul Charles a adresat un mesaj de felicitare romanilor cu ocazia Pastelui ortodox si isi exprima dorinta de a reveni in Romania.

Printul Charles: Va urez un Paste foarte fericit!

Iohannis, mesaj pentru romani de Paste: Anul acesta il vom petrece in conditii atipice, departe de cei dragi. Haideti sa facem impreuna acest efort

Presedintele Klaus Iohannis a transmis joi un mesaj pentru romani in care le-a multumit celor care au respectat restrictiile si constrangerile impuse de autoritati. Totodata, cu ocazia Pastelui, acesta a notat ca sarbatorile le vom petrece in conditii atipice. Haideti sa facem impreuna acest efort, pentru ca sa putem fi din nou, cat mai repede, aproape de parinti, copiii si bunicii nostri, a adaugat presedintele.

Printul Charles a transmis un mesaj de Paste pentru romani: Sunteti in gandurile si rugaciunile mele

Printul Charles, unul dintre cei mai apropiati prieteni ai Romaniei, a transmis un mesaj emotionant .

Printul Charles, deja cunoscut pentru apropierea sentimentala de Romania, le-a transmis un mesaj emotionant romanilor cu ocazia Pastelui (VIDEO)

Printul Charles de Wales le-a transmis, sambata seara, un mesaj video romanilor cu ocazia Pastelui, subliniind ca multi dintre cei care locuiesc in Marea Britanie joaca un rol indispensabil in sistemul.

VIDEO Mesajul adresat romanilor de printul Charles cu ocazia Pastelui ortodox

Printul Charles a adresat un mesaj de felicitare romanilor cu ocazia Pastelui ortodox, evocand in acelasi timp criza de sanatate provocata de noul coronavirus.

Klaus Iohannis, un nou apel catre romani, in Vinerea Mare. Ce nu trebuie sa facem de Paste

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la ora 14, la Palatul Cotroceni, potrivit Administratiei Prezidentiale. Cel mai probabil, seful statului va face un nou apel pentru romani, in Vinerea Mare, amintindu-le sa ramana in casa in aceasta perioada a Sarbatorilor Pascale. UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a venit cu un nou mesaj pentru .

Raed Arafat, un nou mesaj pentru romani inainte de Paste: Acum ne batem joc de recomandari, la anul s-ar putea sa nu fim deloc

Doctorul Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a transmis in ajunul Sarbatorilor Pascale un mesaj de constientizare pentru toti romanii. Acesta le recomanda din suflet sa respecte deciziile autoritatilor pentru ca la anul sa poata petrece impreuna cu cei dragi sarbatorile. Raed Arafat, personalitatea publica .

Presedintele Iohannis, mesaj pentru romani, cu ocazia Pastelui: Cu daruire, iubire si credinta vom iesi invingatori din greaua incercare la care a fost suspusa intreaga omenire (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis un mesaj romanilor, in conditiile in care acest sfarsit de saptamana este marcat de Pastele ortodox, iar in cel anterior invierea Domnului a fost.

Patriarhul Daniel, mesaj pentru romani inainte de Paste: Anul acesta tinem legatura cu bisericile prin rugaciune

Patriarhul Daniel le-a transmis un mesaj credinciosilor cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )