Libnet.ro
UNICEF

01:05

Printul Harry a scos-o in oras pe Meghan Markle de Ziua Femeii! Unde au mers cei doi! Imaginile au devenit instant virale

Antena3 Antena3,
Printul Harry a scos-o in oras pe Meghan Markle de Ziua Femeii! Unde au mers cei doi! Imaginile au devenit instant virale

Dupa botezul lui Meghan Markle de marti, actrita convertindu-se la religia anglicana, iata si prima aparitia a sa impreuna cu Printul Harry, chiar de Ziua Internationala a Femeii. Logodnicii au ajuns la. continuă pe Antena3

Meghan Markle a fost botezata cu apa din raul Iordan, in ritul Bisericii Anglicane

Actrita americana Meghan Markle a fost botezata in ritul Bisericii Anglicane inaintea casatoriei sale cu Printul Harry care va avea loc in luna mai, potrivit Daily Mail, citat de AFP.

Cat va costa rochia de mireasa a lui Meghan Markle si luna de miere platita de ea: bugetul de nunta s-ar fi dublat

Printul Harry si Meghan Markle si-ar fi dublat bugetul de nunta, asta pentru ca, potrivit zvonuri, rochia de mireasa a actritei va costa cateva de mii de lire sterline. in plus, luna de miere va fi pe cheltuiala viitoarei sotii.

Cum arata resedinta unde Printul Harry va locui cu viitoarea sotie - VIDEO

Printul Harry si logodnica lui, Meghan Markle, vor locui intr-o resedinta din cadrul Palatului Kensington, Nottingham Cottage. Nottingham Cottage una dintre cele mai mici proprietati de pe domeniul.

Meghan Markle a fost botezata in cadrul unei ceremonii secrete. Familia printului Harry a fost prezenta la eveniment

Meghan Markle, viitoarea sotiea printului Harry, a fost botezata marti seara la Biserica anglicana, in cadrul unei ceremonii secrete. Aceasta ceremonie a fost necesar sa aiba loc inainte de.

Produsul de care nu se desparte niciodata Meghan Markle cand calatoreste. Atunci cand urc in avion, intotdeauna am la mine...

Meghan Markle, viitoare sotie a printului Harry, a marturisit ca niciodata nu pleaca in vreo calatorie fara sa aiba la ea unul sau mai multe pachete de servetele umede dezinfenctante sau un spray.

Meghan Markle a detronat-o pe Kate Middleton in topul celor mai frumoase femei din Familia Regala britanica: la ce capitole o intrece si cine mai e in top

Actrita americana Meghan Markle 36 de ani), viitoarea sotie a printului Harry, a detronat-o pe ducesa de Cambridge Kate Middleton in topul celor mai frumoase femei din Familia Regala britanica.

CALENDAR CRESTIN ORTODOX 8 martie. Ce sfant e sarbatorit de ZIUA FEMEII

CALENDAR CRESTIN ORTODOX ZIUA FEMEII Sfantul Teofilact Marturisitorul, episcopul Nicomidiei Mareste imaginea. Sfantul Teofilact a ales viata monahala in momentul alegerii lui Tarasie ca patriarh al.

CADOURI 8 MARTIE. Cele mai bune idei de cadouri de ZIUA FEMEII

CADOURI 8 MARTIE Ziua Internationala a Femeii, pe care o sarbatorim pe 8 martie, este ocazia ideala de a spune Multumesc! celor mai importante persoane din vietile noastre mamele. CADOURI 8 MARTIE Cu.

Mesajul SRI de Ziua Femeii

Serviciul Roman de Informatii a urat femeilor La multi ani!, de ziua lor, in stilul propriu. Serviciul a postat pe propria pagina pe Facebook un mesaj care le-a amuzat pe doamne si nu numai.

10 milioane de romance sarbatoresc Ziua Femeii. Cele mai multe dintre ele sunt in mediul urban

Cu prilejul Zilei Internationale a Femeii, Institutul National de Statistica a publicat o selectie de date si informatii statistice si ureaza tuturor femeilor din Romania La multi ani! Din cele 19, 6 milioane de persoane care la 1 ianuarie 2017 aveau resedinta obisnuita pe teritoriul Romaniei pentru cel putin 12 luni, 10 milioane erau femei, reprezentand 51,1% din totalul populatiei rezidente.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )