Libnet.ro
UNICEF

01:05

LUDOVIC ORBAN SI-A DEFINITIVAT ECHIPA Guvernul PNL, pregatit de confruntarea parlamentara cu PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUDOVIC ORBAN SI-A DEFINITIVAT ECHIPA Guvernul PNL, pregatit de confruntarea parlamentara cu PSD

PNL si-a definitivat propunerea privind componenta viitorului Guvern si programul de guvernare. Biroul Politic National al liberalilor a aprobat, ieri, lista cabinetului Orban, care va avea 16 ministere. Pe langa acestea, premierul desemnat a ales sa o nominalizeze pe Raluca Turcan pentru functia de viceprim-ministru. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare: Ne-am inteles cu toate partidele

Premierul desemnat Ludovic Orban a facut mereu declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Acum, oficialul este convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare. Premierul desemnat Ludovic Orban e convins ca Guvernul PNL va strange voturile necesare Ludovic Orban s-a declarat optimist cu privire la .

Ludovic Orban a ajuns la mana lui Ponta. Guvernul PNL depinde de ProRomania. Ce conditii au pus partidele de Opozitie

Premierul desemnat a reusit sa convinga ALDE, UDMR si USR sa voteze noul Guvern, iar cu PMP e aproape sa bata palma. insa fara voturile ProRomania noul Executiv nu poate trece de Parlament. Ludovic Orban si Vicor Ponta vor avea miercuri discutia finala.

Orban: Cine nu voteaza Guvernul PNL este de fapt cu PSD si cu Dancila

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca se astepta la pozitia liderului PRO Romania, Victor Pont.

Orban, dupa o noua runda de negocieri cu partidele: Sunt la fel de increzator ca in momentul desemnarii Cine nu voteaza guvernul PNL e complice la tot ce se intampla rau sub ramasitele guvernului PSD (VIDEO)

Ludovic Orban, premierul desemnat, este increzator ca Guvernul monocolor PNL va fi investit. Declaratiile au fost facute la finalul unei noi runde de negocieri cu liderii partidelor parlamentare care au contribuit.

inaintea negocierilor Barna-Orban, Andrei Caramitru spune ca guvernul PNL pentru noi se prefigureaza a fi mai rau decat guvernul Dancila PSD. Cel putin pe partea de justitie

Inaintea negocierilor dintre Dan Barna si Ludovic Orban, fostul consilier al liderului USR a scris pe Facebook ca guvernul PNL pentru noi se prefigureaza a fi mai rau decat guvernul DancilaPSD. Cel putin pe partea de justitie.

Lista de ministri propusa de premierul desemnat Ludovic Orban a fost validata de BPN-ul PNL

Lista noilor ministri ai Guvernului Orban, dupa intalnirea premierul desemnat Victor Orban cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse Antena 3. Premier: Ludovic Orban =Ministerul.

Dancila a facut o noua gafa: L-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei (VIDEO)

Viorica Dancila pare hotarata sa-si continue seria de gafe pana in ultima zi la Palatul Victoria. Joi, ea l-a confundat pe Ludovic Orban, premierul desemnat si presedintele PNL, cu Viktor Orban, premierul.

LUDOVIC ORBAN: Nu negociem nimic cu PSD

Presedintele PNL, premierul desemnat Ludovic Orban, a declarat, marti, ca nu are nimic de discutat sau negociat cu PSD, dar, pentru investirea Guvernului, va angaja discutii si cu parlamentari social-democrati care nu sunt de acord cu toate porcariile facute in ultima perioada.

Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Ludovic Orban primeste un ajutor nesperat din partea ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a ajuns la un acord cu PNL si va sustine noul Guvern. Liderul ALDE a precizat ca a avut 12 conditii cu care a mers la discutii, iar partidul va decide in forurile statutare .

Ludovic Orban, dupa negocierile esuate cu Victor Ponta: Cine nu voteaza guvernul PNL este cu PSD si se face responsabil pentru pastrarea acestui Executiv! Sincer, nici nu mi-as dori sa guvernez alaturi de liderul Pro Romania (VIDEO)

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Pro Romania nu va vota Guvernul PNL, ca acesta se va face responsabil de pastrarea in fruntea Romaniei a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )