Libnet.ro
UNICEF

18:00

Privatizare cu repetitie la CFR Marfa: investitorii interesati anterior de preluarea transportatorului feroviar, singurii ofertanti la reluarea privatizarii

Adevărul Adevărul,
Privatizare cu repetitie la CFR Marfa: investitorii interesati anterior de preluarea transportatorului feroviar, singurii ofertanti la reluarea privatizarii

OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria au depus din nou documente pentru precalificarea la privatizarea CFR Marfa, fiind singurii investitori care participa la proces dupa reluarea acestuia. continuă pe Adevărul

Investitorii interesati anterior de preluarea CFR Marfa, singurii ofertanti la reluarea ...

Investitorii interesati anterior de preluarea CFR Marfa, OmniTRAX, Grup Feroviriar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria, sunt in continuare singurii ofertanti la reluare privatizarii, potrivit Mediafax. Investitotii au depus din nou documente pentru precalificarea la privatizarea CFR Marfa. In urma cu o zi, ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a afirmat ca pana la acel moment caietul de sarcini pentru privatizarea CFR Marfa, pentru .

UPDATE Cei trei investitori interesati anterior de preluarea CFR Marfa s-au precalificat pentru etapa urmatoare a procesului de privatizare

Compania americana OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria, singurii investitori care au depus documentatia pentru privatizarea CFR Marfa, s-au precalificat pentru etapa urmatoare a procesului, anunta Mediafax.

Investitorii interesati anterior de preluarea CFR Marfa, singurii ofertanti la reluarea ...

OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria au depus din nou documente pentru precalificarea la privatizarea CFR Marfa, informeaza Mediafax. Ministerul Transporturilor anunta ca, joi 23 mai 2013, pana la ora 13. 00 termen limita), au depus documentantia de participare la etapa de precalificare, pentru procedura de vanzare de actiuni prin metode combinate cu criterii de precalificare, constand in negociere pe baza de .

Cei trei investitori interesati anterior de preluarea CFR Marfa sunt singurii ofertanti la reluarea privatizarii

OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria au depus din nou documente pentru precalificarea la privatizarea CFR Marfa, fiind singurii investitori care participa la proces dupa reluarea acestuia, potrivit Mediafax.

Privatizarea CFR Marfa: Investitorii care s-au precalificat pentru etapa urmatoare a procesului

Compania americana OmniTRAX, Grup Feroviar Roman si asocierea Transferoviar Grup si Donau-Finanz Austria, singurii investitori care au depus documentatia pentru privatizarea CFR Marfa, s-au precalificat pentru.

Investitorii interesati anterior de preluarea CFR Marfa, singurii ofertanti la reluarea privatizarii

OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria au depus din nou documente pentru precalificarea la privatizarea CFR Marfa, fiind singurii investitori care participa la proces dupa.

Doar doua zile pentru un nou start in privatizarea CFR Marfa. Ponta este moderat optimist, Fenechiu spera in respectarea termenului

Premierul Victor Ponta s-a declarat moderat optimist cu privire la reluarea procedurii de privatizare a CFR Marfa, proces care a esuat dupa ce niciunul dintre cei trei ofertanti nu s-au precalificat, in timp ce ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, considera ca termenul final al privatizarii, de 20 iunie, va fi respectat.

Privatizarea CFR Marfa, episodul doi: Iata investitorii care raman in cursa pentru preluarea companiei

Compania americana OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria, singurii investitori care au depus documentatia pentru privatizarea CFR Marfa,.

Fenechiu, ministrul Transporturilor: Trei companii au cumparat caietul de sarcini pentru privatizarea CFR Marfa

Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu a afirmat ca pana in prezent caietul de sarcini pentru privatizarea CFR Marfa, pentru care Ministerul Transporturilor a relansat procedura, a fost cumparat de trei companii.

Fenechiu: Mentin declaratia ca demisionez daca CFR Marfa nu se privatizeaza din cauza mea sau a oamenilor mei

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat ca isi mentine declaratia potrivit careia va demisiona in cazul in care procedura de privatizare a companiei CFR Marfa nu se va finaliza din cauza sa sau a.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )