Libnet.ro
UNICEF

19:00

Privatizarea CFR Marfa: Investitorii care s-au precalificat pentru etapa urmatoare a procesului

B1 B1,
Privatizarea CFR Marfa: Investitorii care s-au precalificat pentru etapa urmatoare a procesului

Compania americana OmniTRAX, Grup Feroviar Roman si asocierea Transferoviar Grup si Donau-Finanz Austria, singurii investitori care au depus documentatia pentru privatizarea CFR Marfa, s-au precalificat pentru. continuă pe B1

Fenechiu, ministrul Transporturilor: Trei companii au cumparat caietul de sarcini pentru privatizarea CFR Marfa

Ministrul Transporturilor Relu Fenechiu a afirmat ca pana in prezent caietul de sarcini pentru privatizarea CFR Marfa, pentru care Ministerul Transporturilor a relansat procedura, a fost cumparat de trei companii.

Restart reusit in privatizarea CFR Marfa: OmniTRAX, GFR si asocierea Transferoviar Grup si Donau-Finanz s-au precalificat si merg mai departe in cursa

Compania americana OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria, singurii investitori care au depus documentatia pentru privatizarea CFR Marfa, s-au precalificat pentru etapa urmatoare a procesului.

Doar doua zile pentru un nou start in privatizarea CFR Marfa. Ponta este moderat optimist, Fenechiu spera in respectarea termenului

Premierul Victor Ponta s-a declarat moderat optimist cu privire la reluarea procedurii de privatizare a CFR Marfa, proces care a esuat dupa ce niciunul dintre cei trei ofertanti nu s-au precalificat, in timp ce ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, considera ca termenul final al privatizarii, de 20 iunie, va fi respectat.

Privatizarea CFR Marfa, episodul doi: Iata investitorii care raman in cursa pentru preluarea companiei

Compania americana OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria, singurii investitori care au depus documentatia pentru privatizarea CFR Marfa,.

Privatizare cu repetitie la CFR Marfa: investitorii interesati anterior de preluarea transportatorului feroviar, singurii ofertanti la reluarea privatizarii

OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH Co KG Austria au depus din nou documente pentru precalificarea la privatizarea CFR Marfa, fiind singurii investitori care participa la proces dupa reluarea acestuia.

Grup Feroviar Roman a depus in aceasta dimineata documentele pentru calificarea la privatizarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman GFR), parte a grupului Grampet, detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, a depus in aceasta dimineata, la sediul Ministerului Transporturilor, documentele pentru calificarea la privatizarea CFR Marfa. Documentatia a fost depusa de Teodor Baluta, business development manager in cadrul grupului. Cei interesati sa participe la licitatia CFR Marfa pot depune documentele pana astazi, la ora 13.

Vom avea o lista scurta pentru privatizarea CFR Marfa?

Din seria Mai incearca o data, autoritatile se afla din nou in ziua in care asteapta oferte de precalificare de la investitori interesati sa cumpere CFR Marfa.

Vom avea o lista scurta pentru privatizarea CFR Marfa?

Update 13:28 OmniTRAX, Grup Feroviar Roman GFR) si asocierea Transferoviar Grup TFG) si Donau-Finanz GmbH and Co KG Austria au depus din nou documente pentru precalificarea in vederea achizitionarii pachetului majoritar de actiuni al companiei de stat CFR Marfa. Cei trei investitori sunt aceiasi care au fost respinsi, acum o saptamana. Ulterior, Ministerul Transporturilor a schimbat criteriile de calificare.

Ungureanu: Privatizarea CFR Marfa, pe lista registrului de esecuri ale guvernarii Ponta

Senatorul Mihai-Razvan Ungureanu considera ca privatizarea companiilor de stat si plata arieratelor reprezinta doua dintre conditiile sine qua non pentru relansarea economica, dar ca, in cazul ambelor, am fost din nou martorii unui spectacol uluitor, care se reduce la acelasi cinic algoritm al intereselor si intelegerilor subterane partinice2, potrivit unui comunicat de presa.

Business Report: Marirea si decaderea celui mai mare dezvoltator de locuinte din Romania; Fenechiu, ministrul Transporturilor: Trei companii au cumparat caietul de sarcini pentru privatizarea CFR Marfa; Profit zero, la Posta Romana, in acest an

Martin Schulz, PE: Eliminarea paradisurilor fiscale, o sarcina herculeana care va aduce castiguri. Eliminarea paradisurilor fiscale. Se schimba iar modificarea. Obligati sa ne asiguram de doua ori locuinta. Pana in toamna, cel tarziu, legea privind asigurarea obligatorie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )