Libnet.ro
UNICEF

21:30

Privatizarea CFR Marfa a fost facuta dupa sablonul Oltchimului. Telenovela a fost inlesnita de balbele Ministerului Transporturilor

Antena3 Antena3,
Privatizarea CFR Marfa a fost facuta dupa sablonul Oltchimului. Telenovela a fost inlesnita de balbele Ministerului Transporturilor

Privatizarea CFR Marfa a urmat exemplul Oltchim. Conditiile impuse de Ministerul Transporturilor si numeroasele balbe au facut ca vanzarea companiei sa devina o adevarata telenovela. Grupul Feroviar Roman . continuă pe Antena3

Ponta se poate mandri cu un nou esec - privatizarea CFR Marfa

Privatizarile noastre par copiate la indigo: cheltuim pe licitatii, taiem datorii, adjudecam compania, anulam procedura si mergem in Instanta Statul roman a ratat din nou privatizarea CFR Marfa. Dupa mai multe runde de discutii care au avut loc zilele trecute intre reprezentantii Ministerului Transporturilor si cei ai Grup Feroviar Roman, care a castigat licitatia de privatizare, cele doua parti nu au ajuns la o decizie comuna referitoare la momentul finalizarii acestui proces. Ca urmare, procedura de vanzare a 51% din actiunile CFR Marfa, inceputa in luna februarie a acestui an, a esuat, tara noastra nefiind la prima experienta de acest gen. Privatizarea CFR Marfa va fi reluata de la zero, cel mai probabil incepand de astazi, potrivit unor surse din ministerul de resort.

Ponta se poate mandri cu un nou esec - privatizarea CFR Marfa

Privatizarile noastre par copiate la indigo: cheltuim pe licitatii, taiem datorii, adjudecam compania, anulam procedura si mergem in Instanta Statul roman a ratat din nou privatizarea CFR Marfa. Dupa mai multe runde de discutii care au avut loc zilele trecute intre reprezentantii Ministerului Transporturilor si cei ai Grup Feroviar Roman, care a castigat licitatia de privatizare, cele doua parti nu au ajuns la o decizie comuna referitoare la momentul finalizarii acestui proces. ---- * Update 07:21 Comisia de privatizare a comunicat Grup Feroviar Roman GFR) ca privatizarea nu a putut fi incheiata pentru ca unele banci creditoare ale CFR Marfa nu si-au dat acordul pentru schimbarea actionariatului, potrivit unui comunicat al GFR.

Privatizarea CFR Marfa a esuat. GFR acuza Ministerul Transporturilor: Statul nu si-a indeplinit obligatiile

Update 18. 29- Compania Grup Feroviar Roman acuza Ministerul Transporturilor ca nu si-a indeplinit toate obligatiile pentru privatizarea CFR Marfa. Licitatia pentru privatizarea CFR Marfa a fost anulat.

Privatizarea CFR Marfa a esuat, termenul pentru finalizarea procesului expirand luni

UPDATE18:28 Surse din Ministerul Transporturilor au confirmat faptul ca privatizarea CFR Marfa a esuat, anuntand ca cei de la GFR au fost chemati la minister. Negocierile din cadrul comisiei de privatizare.

De ce a esuat privatizarea CFR Marfa. Ce clauze din contract nu au fost respectate si cine este responsabil

De ce a esuat privatizarea CFR Marfa: tergiversarile institutiilor de stat, neindeplinirea unor conditii esentiale de catre vanzator si controversele iscate pe marginea vanzarii transportatorului feroviar au compromis transferul acestuia catre investitorul privat.

UPDATE De ce a esuat privatizarea CFR Marfa. Ce clauze din contract nu au fost respectate si cine este responsabil

De ce a esuat privatizarea CFR Marfa: tergiversarile institutiilor de stat, neindeplinirea unor conditii esentiale de catre vanzator si controversele iscate pe marginea vanzarii transportatorului feroviar au compromis transferul acestuia catre investitorul privat.

Zi decisiva pentru privatizarea CFR Marfa. Emil Boc: toate auspiciile conduc spre esec.

Luni, 14 octombrie, este ultima zi in care Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), firma care a castigat licitatia pentru pachetul de 51% din compania CFR Marfa, poate depune suma de 170 de milioane de euro pentru preluarea transportatorului de stat. Unii politicieni cred insa ca privatizarea CFR Marfa va fi un esec. Fostul premier Emil Boc considera ca privatizarea CFR Marfa va fi un esec, spunand ca, potrivit Legii lui Murphy, ce incepe prost se termina si mai prost. Cred .

Privatizarea CFR Marfa a esuat. Procedeul va fi reluat de la zero, cel mai probabil marti

Update 20. 34 -Privatizarea CFR Marfa va fi reluata de la zero, cel mai probabil marti, potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor, citate de Agerpres. Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a.

Hotararea de Guvern pentru privatizarea CFR Marfa contine o eroare umana

Hotararea de Guvern pentru privatizarea CFR Marfa contine o eroare umana, este de parere omul de afaceri Gruia Stoica, detinatorul Grup Feroviar Roman GFR), care a castigat licitatia pentru privatizarea companiei de stat.

Grampet despre privatizarea CFR Marfa: Vanzatorul se ascunde in spatele avizului Concurentei

Grup Feroviar Roman GFR), detinut de omul de afaceri Gruia Stoica, acuza Comisia de privatizare a SNTFM Marfa ca se ascunde in spatele avizului Consiliului Concurentei deoarece nu si-a indeplinit obligatiile si ca urmare, privatizarea CFR Marfa.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )