Libnet.ro
UNICEF

12:45

PRO TV, in DOLIU! Toata TARA o iNDRAGEA! Ce pierdere IMENSA ...Vestea MORTII a socat Romania

B1 B1,
PRO TV, in DOLIU! Toata TARA o iNDRAGEA! Ce pierdere IMENSA ...Vestea MORTII a socat Romania

Emma Neagu, tanara de doar 15ani carea aparut la show-ulRomanii au talent si a lasat pe toata lumea cu lacrimi in ochi, a incetat dinviata. Au trecut dejadoua luni de la di. continuă pe B1

DOLIU la PRO TV! Vestea MORTII a SOCAT toata Romania! Ce pierdere imensa ...

Au trecut doua luni de cand Emma Neagu, tanara de doar 15ani carea aparut la show-ulRomanii au talent si a lasat pe toata lumea cu lacrimi in ochi, a incetat.

Toata tara este in alerta. Se cauta ucigasul unui politist din Timis

Politistii din toata tara sunt in alerta in toata tara dupa ce un politist din Timis a fost impuscat mortal de un barbat cautat pentru talharie. Verificari la sange au loc in Timis insa actiuni de control au loc in toate judetele.

Alerta in toata tara! Sute de politisti si jandarmi il cauta in continuare pe criminalul din Timis care le-a ucis colegul

Alerta maxima in toata tara si desfasurare impresionanta de forte. Sute de politisti, jandarmi si luptatori din trupele speciale au reluat cautarile in aceasta dimineata in incercarea de a-l prinde.

Ziua Eroilor, sarbatorita de inaltare in toata tara

Ziua Eroilor va fi celebrata joi, de sarbatoarea inaltarii Domnului, in intreaga tara prin ceremonii militare si religioase, depuneri de coroane si jerbe de flori la mormintele si monumentele eroilor.

Masinile Google Street View vor patrula prin toata tara

Hartile Google vor fi aduse la zi in aceasta vara, la fel si imaginile care le insotesc. Cinci noi masini Google Street View vor strabate tara noastra in aceasta vara, pentru a actualiza imaginile disponibile pe Google Maps Street View. Preluarea de noi imagini va demara la inceputul lunii iunie si se va concentra pe cele mai importante orase din Romania si zonele adiacente: din Bucuresti si Ilfov, Brasov si Valea Prahovei, Constanta si litoralul Marii Negre si pana la Iasi, Piatra Neamt, Cluj-Napoca, Targu Jiu, Timisoara si Arad.

Politistii din toata tara, minut de reculegere in memoria colegului Cristian Amariei! Chiar si brigazile care sunt in cautarea criminalului s-au alaturat momentului de solidaritate

Politistii din toata Romania au tinut, luni, un moment de reculegere in memoria lui Cristian Amariei, colegul lor, care a fost ucis de un fugar recidivist, potrivit news. ro. Astfel, la pranz, timp de un minut,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )