Libnet.ro
UNICEF

01:05

Problema imigratiei si terorismul, preocuparile cu cele mai rapide ritmuri de crestere in Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Problema imigratiei si terorismul, preocuparile cu cele mai rapide ritmuri de crestere in Uniunea Europeana

Problema imigratiei si terorismul sunt preocuparile cu cele mai rapide ritmuri de crestere in randurile cetatenilor din Uniunea Europeana UE), indica ultimul Eurobarometru comandat de Parlamentul European si realizat de institutul de sondare a opiniei publice TNS. continuă pe Adevărul

EUROBAROMETRU: Problema imigratiei si terorismul, preocuparile cu cele mai rapide ritmuri de crestere in Uniunea Europeana

Problema imigratiei si terorismul sunt preocuparile cu cele mai rapide ritmuri de crestere in randurile cetatenilor din Uniunea Europeana UE), indica ultimul Eurobarometru comandat de Parlamentul European si realizat de institutul de sondare a opiniei publice TNS.

Cele mai bune pelicule de pe Croazeta intr-un festival premium

Intre 23 si 29 octombrie, la Cinema PRO, Cinema Studio si Cinema Elvire Popesco, vor rula cateva dintre cele mai aplaudate filme de la Festivalul de la Cannes, unele distinse cu marile premii Dheepan Palme dOr), The Lobster Premiul Juriului), The Assassin Premiul pentru Regie), Chronic Premiul pentru scenariu), maratonul de 338 de minute Arabian Nights, Tale of Tales, Louder than Bombs, Mustang, La tierra y la sombra Camera dOr).

Brasovul, judetul cu cele mai multe produse traditionale atestate

Brasovul este, de departe, judetul cu cele mai multe produse traditionale atestate. Potrivit oficilialilor Ministerului Agriculuturii si Dezvoltarii Rurale, in Brasov exista 143 de produse atestate, urmatorul in top fiind Maramuresul, la mare distanta, cu 56 de produse.

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Anda Adam, Giulia Nahmany, Ellie White, Andreea Banica sau Mihai Morar, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Cele mai noi descoperiri despre Pluto

Cele mai noi descoperiri despre Pluto. Considerata pentru mult timp a noua planeta a sistemului solar, dar retrogradata de curand la statutul de planeta pitica, Pluto continua sa ramana un mister pentru oamenii de stiinta din cauza departarii la care se afla. Recent, insa, sonda New Horizons a ajuns aproape de mica planeta si ne-a putut oferi o serie de noi informatii uimitoare.

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Antonia, Andreea Marin sau Anda Adam si pana la Simona Patruleasa ori Carmen Bruma, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

Cele mai mari companii se aliaza ca sa te convinga sa-ti schimbi PC-ul [VIDEO]

Cei mai importanti jucatori din piata de PC-uri sau aliat pentru o campanie publicitara un pic disperata cu sloganul ,,PC Does What?. Nu trebuie sa fiti experti in marketing pentru a sesiza un trend dezamagitor cand vine vorba de productia de vanzarile inregistrate in piata de PC-uri. Chiar si dupa lansarea Windows 10, numarul celor [] Cele mai mari companii se aliaza ca sa te convinga sa-ti schimbi PC-ul [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

IMDb: Cele mai bune 25 de filme, pentru a marca 25 de ani de la infiintarea platformei online

Platforma online Internet Movie Database IMDb) a intocmit o lista cu cele mai bune 25 de filme - cate unul pentru fiecare dintre anii sai de existenta -, bazandu-se pe calificativele acordate de peste 250 de milioane de utilizatori, de-a lungul timpului, informeaza site-ul premiere. fr, citat de Mediafax.

3 dintre cele mai frecvente greseli pe care le facem la micul dejun

Mic-dejunul este sursa de energie pentru intreaga zi, asa incat, indiferent cat de aglomerate ar fi diminetile, hrana nu trebuie sa lipseasca din prima parte a zilei, daca vrem sa avem avem un stil de viata sanatos. De asemenea, este important sa stim cum ne luam cel mai bine aportul de energie din alimentele indicate spre a fi consumate dimineata. Iata care sunt 3 dintre cele mai des intalnite greseli pe care le facem la micul dejun.

Un restaurant din Romania este printre cele mai bune din Europa

Restaurantul The Artist din Bucuresti este primul din Romania clasat printre cele mai bune restaurante fine dining din Europa, potrivit unei analize a TripAdvisor , in functie de preferintele turistilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )