Libnet.ro
UNICEF

10:30

Brasovul, judetul cu cele mai multe produse traditionale atestate

Adevărul Adevărul,
Brasovul, judetul cu cele mai multe produse traditionale atestate

Brasovul este, de departe, judetul cu cele mai multe produse traditionale atestate. Potrivit oficilialilor Ministerului Agriculuturii si Dezvoltarii Rurale, in Brasov exista 143 de produse atestate, urmatorul in top fiind Maramuresul, la mare distanta, cu 56 de produse. continuă pe Adevărul

Matei Basarab, adevaratul protector al ortodoxiei. A refacut sau a construit de la zero cele mai multe biserici si manastiri, intrecandu-l chiar si pe Stefan cel Mare

Matei Basarab sau Matei Brancoveanu a fost domn al Tarii Romanesti in perioada 1632-1654. A fost domnitorul cu cea mai ampla activitate culturala. A construit de la zero sau a refacut 126 de monumente, printre care zeci de biserici sau manastiri, cu mult peste Stefan cel Mare.

Ploaie de produse traditionale peste capul romanilor. 480 de motive pentru a ne reaminti de strabunici

Romania are in acest moment 480 de produse traditonale atestate de Ministerul Agriculturii, a spus Viorel Morarescu, director in acest minister, declaratia fiind consemnata de Agerpres.

Volkswagen ar fi folosit mai multe versiuni ale soft-ului care a pacalit testele - surse. Compania ar putea renunta la o parte dintre angajatii pe perioada determinata

Volkswagen ar fi construit mai multe versiuni ale soft-ului care a pacalit testele de emisii, adaptandu-le pentru diverse zone din lume si pentru mai multe tipuri de motoare, spun trei surse citate de Reuters. Daca se va dovedi ca e adevarat, teoria conform careia doar cativa ingineri au stiut, cade definitiv. Reprezentantii companiei au spus sambata ca analizeaza posibilitatea reducerii numarului de oameni cu contracte determinate, mai ales ca viitorul este incert si ultimele date de vanzari nu sunt bune.

Reuters: Volkswagen a avut mai multe versiuni ale softului de manipulare a emisiilor

Grupul auto Volkswagen a avut, de-a lungul timpului, mai multe versiuni ale softului pentru inducerea in eroare a testelor de emisii ale motoarelor diesel, afirma surse din cadrul companiei si un oficial american, citati de Reuters.

Surse Reuters: VW a avut mai multe versiuni ale softului de falsificare a emisiilor

Grupul auto Volkswagen a avut, de-a lungul timpului, mai multe versiuni ale softului pentru inducerea in eroare a testelor de emisii ale motoarelor diesel, au declarat surse din cadrul companiei si un oficial american pentru Reuters, ceea ce arata ca mecanismul de inselaciune a fost mai complex.

Acordul nuclear, o deschidere pentru mai multe eforturi diplomatice in Orientul Mijlociu

Acordul nuclear intre Iran si marile puteri este o deschidere pentru mai multe eforturi diplomatice in vederea solutionarii conflictelor in Orientul Mijlociu, a declarat sambata la Teheran seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier, transmite Agerpres.

Steinmeier: Acordul nuclear, o deschidere pentru mai multe eforturi diplomatice in Orientul Mijlociu

Acordul nuclear intre Iran si marile puteri este o deschidere pentru mai multe eforturi diplomatice in vederea solutionarii conflictelor in Orientul Mijlociu, a declarat, sambata, la Teheran, seful diplomatiei germane, Frank-Walter Steinmeier.

Mai multe categorii de documente elaborate de MAI vor fi declasificate

Guvernul a decis ieri, printr-o Hotarare, ca mai multe categorii de documente elaborate de MAI si de institutiile din subordine vor fi declasificate sau vor fi trecute in alta clasa ori nivel de secretizare, informeaza Biroul de presa al Executivului.

Cele mai bune pelicule de pe Croazeta intr-un festival premium

Intre 23 si 29 octombrie, la Cinema PRO, Cinema Studio si Cinema Elvire Popesco, vor rula cateva dintre cele mai aplaudate filme de la Festivalul de la Cannes, unele distinse cu marile premii Dheepan Palme dOr), The Lobster Premiul Juriului), The Assassin Premiul pentru Regie), Chronic Premiul pentru scenariu), maratonul de 338 de minute Arabian Nights, Tale of Tales, Louder than Bombs, Mustang, La tierra y la sombra Camera dOr).

EUROBAROMETRU: Problema imigratiei si terorismul, preocuparile cu cele mai rapide ritmuri de crestere in Uniunea Europeana

Problema imigratiei si terorismul sunt preocuparile cu cele mai rapide ritmuri de crestere in randurile cetatenilor din Uniunea Europeana UE), indica ultimul Eurobarometru comandat de Parlamentul European si realizat de institutul de sondare a opiniei publice TNS.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )